Stockholm here we come!

Halllå!!!! :D

Även denna vecka börjar närma sig helgen, som jag har längtat! För i morgon åker jag & min snygging till Stockholm, kommer hem på Söndag! :):) Ska bo hos min moster & hennes familj, perfekt!

Nu väntar jag på att han ska komma hem från jobbet. Jag har precis duschat & packat det sista. Ska börja med maten snart, det blir Jollas Pastagratäng med vitlöksbröd till. Sen Hallonpaj med Vaniljsås, eller Vaniljsås med hallonpaj? ;) Är liiiiite hungrig nu!!

Så mja, lär inte skriva något förrän Söndag eller Måndag! Hehe. Och nästa vecka intar vi Höstlovet, underbart!!
Hej på er =)

Onsdag

Jajjemän, är som sagt ledig idag. Sov till tio typ! Har duschat & käkat frulle nu. Ska dra mig ner mot stan med mamma om en halvtimme, kolla lite. Inte för det finns så mycket att se här.

Höres senare!
Pusssss

Bildblogg

















Japp, det blev lite bilder ikväll iallafall. Allt från supergodmat i Käälmar, skolhäng, sööta kissungar till galna fester! Ska ta lite fler bilder nu i dagarna och lägga upp. (Lite roligare;))


Nu har kissarna somnat i min famn, då ska jag med passa på att nana. Godnatt!


Tisdagsmys

Det blev inga bilder igår, datorn var hur seg som helst så jag pallade verkligen inte med det. Men kanske hoppar in några senare.. Vem vet? ;) För snart börjar Desperate, följt av Cougar Town som avslutas med reprisen av Paradise (missade det förrut). En riktigt TV kväll alltså! OCH vet ni vad det bästa är, jag behöver inte tänka på att sova tidigt eftersom vi är lediga i morgon, eller ah halva klassen är det. Lite lyx ;)

Ska försöka röjja upp mitt rum innan Despe börjar!!
Hejhej så länge ;p

Min helg..

Då var det Måndag igeen! Denna helg har varit sjuk på många sätt. Fredagen blev galen, lite för galen kanske? Hade förfest hemma hos mig & sen vidare till Harrys, men slutade med att jag var hemma igen vid tolv. Det ska inte hända igen, och ingen sån alkoholmängd ska intas heller. Haha! I lördags bar det iväg till Linköping, med Simon & hans släkt. Åt mat på en restaurang & sen fika hos hans moster. Himla bra dag, men på kvällen var jag död. Så det blev tvmys hos Louice med lite folk, endel festade men det fanns inte i mina tankar iallafall, hehe.
Och igårrr hämtade vi hem kattungar, två stycken. Finns det något sötare? Måste lägga upp bilder - de är bedårande! :):)

Och idag var det löning.. Yeaaah! Det ser ut som att jag & Simon åker till Stockholm på Fredag, hur underbart är inte det? En weekend där, kan inte bli bättre!

Nehe, ska jag ge mig ut och gå? Ser väldigt kallt ut, men jag vill!!!
Bilder kommer lite senare iallafall, på lite allt möjligt :):)

Shoes shoes shoes

Har funderat över ett par sådana skor som är nedanför ett tag.. Men la ner det sen tydligen, brist på pengar kanske? Hahah! Meeeen blev sjukt sugen när Fillan kom i sina nya shoes i Måndags ;P Hennes ser inte riktigt ut såhär, men när jag såg hennes slog det mig att jag vill nog faktist köpa dessa.. Såååå, ska jag lägga endel av mina pengar som trillar in på Måndag på dessa?!.. Hmm..


Färgar håret...



Sitter med denna färg i håret nu, mocka färg - hoppas på att det blir bättre denna gång :):)

Tisssssdag

Sådär ja. Skoldagen var inte allt för lång idag, hehe. Jag ska inte klaga på skolan, för vi har det jävligt slappt MEEEEN jag är sjukt skoltrött för det. Vill ta studenten, slippa tjat om läxor & prov hit och dit och det jag längtar mest av allt efter är att ; dra här ifrån! Jag vill se meeeeeeeeer än lilla Vimmerby, sån är jag :):)

Har iallafall hunnit med att hänga hos Joline, i hennes soffa. Laddade upp för träningen som nu är gjord. Och vid 6 tiden ska jag färga håret för andra gången på två dagar, nu jäklar ska det täcka över mina fula gamla slingor!!! Men är sugen på att göra nya seen igen.. som jag sa igår ;p haha! jajajaj....

Ska fixa lite saker här hemma nu innan Jolla kommer och hjälper mig med håret!
Hajhaj

Heheh

Goddagens igen!
Snart är Måndagen även gone & tisdagen rullar in. En kort dag i morgon & det är sååå himla skönt! Ska gå på mina enda två lektioner (bild & projektarbetetslektionen) Sen ska jag träna skiten ur hela min kropp i morgon! För er som inte förstår vad jag tränar så tränar jag på träningshuset, jag gymmar alltså inte och vill inte bli "biff", haha. Jag springer/powerwalkar på bandet, kör de andra konditionsmaskinerna som finns där + att jag kör liiiite ute där alla redskap är, men det är inte så ofta. Så jag gymmar alltså inte som en tok :)
Färgade mitt hår igår förresten, men det blev inte som jag tänkt mig så ska göra om det i morgon. Joline ska hjälpa mig igen ;) Får ta en mörkare färg så jag täcker slingorna. Funderar på om jag ska göra nya slingor igen eller inte?.. Kan verkligen inte bestämma mig, har haft det ett tag så kanske tråkigt att göra likadant igen.. vet inte?!

Hahah, såg paradise hotel förrut. Herregud! För er som missade det ikväll, SE DET!!! Kom två nya tjejer, den ena var helt crazy, fyfan så kul!! Om någon ville veta...
Hahah, vad dryg jag är. Ska gå nu!

Pusssss

=)

Hallå Måndag!

Ny vecka IGEN. Känns bra! Och denna vecka ska jag köra stenhårt med träningen, det har jag bestämt mig för. Kom hem från Simon för en kvart sen, så har duchat precis. Ska käka frulle & fixa mig för skolan snart. Ville verkligen inte gå upp från hans säng, den var så varm & skön även att jag låg själv de tre sista timmarna. (han åkte till nynäshamn för att jobba vid fyra :()jag var helt död men kände att jag var tvungen att gå upp. Har ju lagt ett löfte över mig denna vecka - gå på alla lektioner i skolan! ;)

Heheh!
Japp, frulle var det nu ja  HUNGRIG!!! :D

tralalal

Heheh! Jag är liiiiiiite rastlös, så skriver här igen..
Nu ska pernilla vara med oxå :) Sitter och väntar på att flickorna ska komma hit så ska vi hitta på något ;p
Jag har redan börjat att städa bilen, bara damsuga som ska göras nu. Och färga mitt hår vågar jag inte göra själv, så väntar tills de kommer ;p







Förresten.. Zeke & Nelly fick träffa varandra i Fredags! Vi tog med de ut på en promenad i skogen. Haha, de tyckte om varandra :):)

Härlig Söndag!

Hallelåjaa!

Drog och tränade vid halv elva tiden & nu är jag hemma igen. Det var riktigt skönt, en söndag lixom. Det var jätte länge sen jag tränade på helgen, men det fick bli så idag :) Såå nu ska jag duscha & käka frulle. Sen kanske ut och gå i skogen i det fina vädret. I eftermiddag ska jag färga håret & städa bilen. Va med Jolla en sväng dessutom :) Hihih!


Nepps, ska kila!
Hörs kanske senare...

Torsdag

Heeeej alla glada! :):):)

Igår skrev jag visst inget. Åkte till Kalmar efter skolan, jag, Pernilla & Joline. Vi hade askul - självklart! Vi åt sjukt god mat (världens godaste reksallad), kollade runt på allt som finns, folk och allt annat som rör sig typ, och provade balklänningar! Jävlar så kul att det äntligen är våran tur! Meeeeeeen vad svårt det är, finns ju tusen miljarder olika alternativ, men jag vet nog vilken modell på klänningen jag ska ha nu iallafall- men färgen är osäker än så länge. Champagne beige eller en stark färg mot det ros/orange hållet, kommer inte på vad färgen heter. Haha! Men fan va kul det ska bli! Har beställt sminkning idag med, på la classe! Bäst att vara ute i god tid eftersom att det börjar bli knapert om tider, iallafall hos frisörerna - ja redan ja! ;) Men pappas tjej fixar mitt troligen, hon är frissis! :D

Nepps, vad ska jag göra nu då? Nothing! Vänta på Pernilla & kanske Ella (?) Ska hitta på något tills fyra, sen ska jag träna & efter det träffa Simon :) Ikväll ska vi äta räkor, kex & ost - och mysa i mängder! Det är något jag verkligen saknar i veckorna. Att få massa pussar & kramar från honom!

Nepps, nu ska jag städa lite sålänge.
Hej på er :)

blablabla...

Sådär ja.. Det blev inte en skogspromenad, jag gick en runda i stan istället. Pratade med Simon i telen så det gick undan och jag var hemma efter en halvtimmes pratande och gående! Precis kollat paradiset, haha. Ska nog ta ett bad och sen göra klart för i morgon. Åker till Kalmar efter skolan :):) Rööööligt!!
Yepp, det var det jag hade att säga nu.
Godnatt ja =)

...

Do what makes you happy
Be with someone who makes you smile

Laugh as much as you breathe
Love as long as you live

TV-kväll!

Hej där!
Redan tisdag eftermiddag, gud vad fort det går. Idag har jag varit i skolan, en lektion? Eller okej, hade två men jag struntade i den första. Måste skärpa till mig med det där, meeeeen det är så skönt att ligga kvar i sängen på morgonen. Efter skolan hoppade jag iväg och tränade en och en halv timme! Så nu sitter jag här igen, haha. Har precis fått i mig lite käk, lax & grönsaker blev det idag =) Det va smarrens!

Det är fint väder idag och jag tänkte åka ut i skogen & gå en sväng innan det blir alldeles för mörkt! :):)
Ikväll är det en riktigt tv-kväll! Paradise Hotel, Desperate Housewifes som är följt av Cougar Town!!! Sitta bänkad i soffan från halv åtta, till halv elva, mohah ;)

Heejj så länge!



Gärngänget!! ;)



Jolla & Sörra med!


Lite bilder..





Blev mycket hundbilder ;p haha! Det är Zeke iallafall :):) Söööötis!



Godnatt på errrrr!

11 oktober

Hallåhallå!
Måndag igen & jag har kommit igång med träningen efter helgen. Så skönt efter allt fetande som blivit nu i dagarna. Godis, chips & otroligt god mat både här och där! :):) Men helger är till för det - att äta massa gott & att inte tänka så mycket på om det är nyttigt eller inte ;p Haha! Blev som sagt en lugn helg, med Simon. Alltid lika underbart!

Sitter och knaprar i mig ett äpple & en banana.. Försöker komma på vad jag kan laga för mat idag. Är själv hemma så får fixa det själv =)

Japp, så vad har jag mer att säga? Mer än att denna Måndag har gått sjuuuuuukt snabbt! Tänk om alla veckans dagar kan göra det, så det blir helg igen. På fredag verkar det som att det blir lite party, har inte bestämt mig än men får la se :)

Nu måste jag komma på någon middag...
Höres nog senare, hejhej! :):):)

Fredaaaaag...

... idag gjorde jag en dumming och stannade hemma från skolan även att jag är helt frisk! Men ärligt talat så orkade jag inte med att vandra i skogen en hel dag och glo på träd, eller just det ja ni åkte Gocart, eller hur Fillan? ;);)
Har hunnit med endel ändå faktist, eller ah lite iallafall. Simon & jag vaknade föööööööööööör tidigt, typ halv nio tror jag? Så har solat, fikat med Ella & Pernilla ute i Södra vi. Precis hemkommen, har duschat och väntar på maten. Sen ska jag tillbringa kvällen tillsammans med Simon, ska bli mysigt som alltid! ♥
Tror de flesta av mina vänner festar, men har inte pengar till det och känner mer för att stanna hemma!  Så blir en lugn helg, men skönt det med! :):):)

Ska dra på mig lite kläääääder, byyyyye!!

:):):):):):)

Tänkte ladda upp lite bilder, men fyfan vilken tid det tar.. Så skiter i det ;) Har iallafall jobbat klart nu. Tack och lov för att jag jobbade idag istället för i morgon, känns lite gött nu. Har hela morgondagen framför mig att göra vad jag vill till! Skolan till halv elva, sen träna, fika med Ella, va med Pernilla & sist men inte minst ska jag träffa Simon igen ♥ Yehaaaa, vilken bra dag det kommer bli :):):):)






det blev några bilder ändå... ;p

Godnatt!!


Onsdag

Hallelåja!
Vaknade och hade ont i huvudet i morse, kände att migränen var på gång. Så stannade hemma, och tur var nog det. Hade inte pallat att dra till skolan dålig. Så jag har bara latat mig och sovit. Men nu är det bättre, så har varit ute och gått i skogen med Ceb. Jobbet ringde igår och ville att jag skulle jobba idag 17-21 så är jag ledig i morgon istället och det passar mig bättre :D så ska jobba snarrrrrrrt! Yepp, det var väl det ja.

Ska kila :):):) Hörs kanske senare, annars en annan dag.

Hajhajhajhaj

Promenix!

Jajjemen, eftersom det inte blev någon träning idag drog jag ut på en långpromenad. Var riktigt skönt! Stannade till vid träningshuset & solade för några kronor. Sen promenerade jag hemmåt igen, med Simon i luren :):)

Nej, dags att sova kanske!! Det är en dag i morgon med, en kort skoldag =)
Godnatt

...

Det är helt sjukt att en person kan vara såhär saknad efter bara några timmar..
Kom heeeeeem!!





Lördag

Nu ska jag & Simon åka till stan för att fika, mummms! :):):):):)

Hejdå

RSS 2.0