Positiv energi

Godmorgon på er alla glada! Idag är jag glad!! Allt känns roligt på något vis & jag har varit uppe en timme redan nu & klockan är bara sju. Har hunnit bädda, vikt & lagt in ren tvätt, startat en ny maskin. Och nu sitter jag framför the voice & dricker kaffe. Möms :D Om någon timme ska jag ta en morgonpromenad innan jobbet kallar! Ha en underbar dag. I Will! ;) Pusssssss


Bortskämd även denna Söndag!

Avsutade helgen med att fira mig med mammas + pappas släkt. Så nu har alla firat mig. Mina vänner, Simons släkt & min släkt. Over and out, & jag känner mig riktigt bortskämd men väldigt tacksam att jag har såhär fina människor omkring mig. ♥



Tradtionellt Söndagsmys med finfin mat. Icke klaga!

Pyss & Godnatt. Nu ska vi sova. I morgon är det Måndag. Ny fräsch vecka & jag ska hoppa in och jobba som dagisfröken, bra start på veckan tycker jag... Hihi, alltid lika roligt att leka & busa med små söta barn.

Bästa 20-års ferre!

Älskling & Jag åt Tacotallrik innan alla finisar kom hit!



Klassisk spegel bild, höhö.



Fixfix med drinkisar...



Hej Gullet ♥



Bjussade på drinkar. Simon gav mig 4 av 10, den va snäll ;)



Lime & Hallon, myyyms



Sötis... :)



Glad tjej?!



Stajsan & ME!



Brudar, brudar, brudar...



Och några fler...



Några fler! ;)



Ännu några fler..



And, boys, boys, boys...






Bästa & Jag!



Murris, Carro & Emselie!



Ja, vad ska man säg?



Smile!



DJ:S



Timmen börjar bli slagen ser det ut som..



Hihih!



HAHA!



Kvällens bild?



Mitt Snyggo!



Jag är pajjas & gillar att visa upp det på kära bloggis.



Hahahah... Dansen började ta sig & vi dansade vidare ner mot KÖKET! Åååh, vill ha denna kväll igen. Tack alla underbara människor igen för denna kväll. Kanoners! Lätt 6 av fem Toasters, om man får göra så? Men ja det är klart - allt kan överskridas, även alkoholintaget ;)

Pusssssis

Mamma vet hur jag vill ha det

Gårdagen va hur bra som heeeeeeeeeelst! Jag va tvungen att ta en bild i morse innan vi började städa. Komiskt! Haha. Men sån är jag. Bildbevis måste man alltid ha, haha.

Fina mamma kom hit med Kinamat förrut så hon & jag åt det tillsammans eftersom Simon åkte till Linköping i förmiddags. Mamma vet hur det ska va hon. Kinamat är alltid godast av det godaste, och en dag som denna passar det perfekt, myms.

Självklart lite godis..



Och lilla Nala bara gosade... Hihi.
Härlig Lördag, trots bakfylla.
Och kvällen ska spenderas i soffan framför melody & god mat. Jag klagar icke!

/S.

Wiiiooouw, Friday

Godmorgon! Jag har varit uppe sen kvart över 6. Och inte har jag somnat om i soffan heller, shiet?! Jag och Nala har mysmorgon. Och jag börjar bli riktigt pigg efter kesellafrulle & kaffe. Denna Fredag lär blir bra. När The Voice slutar ska jag ut på en uppfriskande Powerwalk. Efter det ska jag göra massa ärenden på stan inför ikväll. Det vankas party på Stensbergsgatan ;))) En av de fina deltagarna ikväll är fina fisken frödda! Va SÅÅÅ länge sen vi sågs och ännu längre sen vi festade ihop! Ååååh längtar tills denna galna kväll med alla fina människor! Wiooouuw! Pussssss


P-O-O-O-W-E-E-E-R-W-A-L-K

Att powerwalka ytterområdet runt i superfint väder är överokej.
Tänk vad vädret kan göra, jag blir såååå glad!
(En lite parentes med;) snart kan jag byta ut vinterjackan mot min vita vårgåjacka, ännu ett pluuuuuuuus!!

/ Saris

Vakna med the voice - bästa starten

Godmorgon :) Simon har åkt till jobbet. Jag & Nala har intagit soffans första parkett! Vakna med the voice ser vi på, blir på superbra humör. Regnet öser ner & det blåser som fasen. Då är det rätt gött att ligga här inne i värmen. Frågan är om jag kommer somna om även idag? Jag ska försöka hålla mig vaken & se hela VAKNA programmet :) Idag ska jag & Nala även va hundvakt åt Simons brors & hans nyblivna sambos ena hund som heter Baileys. Det är en superfin Gul Golden Dritiver (stavning?) Senare i eftermiddag blir det jobb! :) Puss från Saris & Nala!


Lunch


Har precis käkat lunch. Det va mymsigt!
Ringde även till HM & beställde för min bonuscheck jag fått hem. Det är för härligt när man inte behöver betala något men får finfina saker ändå. Det är klass det. Och riktigt snålt av mig, haha. Men eftersom jag försöker spara pengar så kan jag inte hålla på att betala kläder, då passar sånna här tillfällen bra ;)
En färgstark blus & en vanlig vit tischa vilket jag har väldigt dåligt om här hemma.

/ Sassis, haha!

Idag då?

Ledig även denna förmiddag. Börjar bli segt. Men ska jobba ikväll iallafall.
Innan dess har jag lite att stå i. Till att börja med ska jag ut på min runda runt stan.
Sen lite ärenden & fixa här hemma innan jobbet kallar.

/ S.

BREAKFAST


Kesella, ägg & massor kaffe. Bra start på dagen.
Nala kunde inte låta mitt vattenglas va. Hon älskar att dricka ur glas, haha!



Va tvungen att visa en till bild. Haha, ser lite roligt ut!


PEPPAR INFÖR FREDAG!!!

Fredag smäller det. Då ska jag ha min 20-årsfest för nära och kära! Mina tjejkompisar anländer + lite annat smått & gått folk. Dock blir festen inte så stor som det va tänkt från början. Med tanke på att vi inte bor så stort och jag har ingen lust att lägga pengar på en lokal så fick det bli såhär, men jag tror det blir succé. För när man partar med mina tjejer så kan det inte bli annat än galet! Sitter just nu och kollar efter lite drinkar jag ska blanda tills kvällen är kommen. Åååh, nu blev jag ännu mer pepp! Let´s go Friday ;)















Nostalgibilder...
Ja, ni ser vad vi har att vänta oss. En höjdarkväll x 1000!


/ S.

Wanne be on top?





Nu: Topmodel! Min favvis är tjejen här över, Jenny!
Till detta program äter jag en fet semla, tyckte det va som pricket över i:et på nått vis ;)

/ S.

To fast

Även denna helg gick fort.. Måndag morgon är snart här, men än så länge är jag ledig. Men hoppas på att telefonen ringer och jag får hoppa in och jobba, det är rätt vanligt nowadays lixom. Helgen har varit lugn. God mat, lite för mycket gott snacks, promenader, tv:tittande, somna i soffan & bli väckt ca 2, massa myspys, fika på stan med mamma och lite sånt där helgstyr. Älskar helger & ser fram emot nästa. Peppar mig redan för Fredagsens 20-årsfest jag ska ha!!! Wiiiooouw, Parti! ;) Och ännu ett till kalas ska planeras in, denna gång för min släkt. Nu ska jag mysa ner mig i soffan & kolla Walle. Pussssssis på er

Kalas

Förra Söndagen hade vi som sagt kalas här hemma för mig. Och eftersom vi har skilda föräldrar både Simon & jag, med respektive hit och dit & barn och allt det där så fick vi splitta på kalaset eftersom vi inte bor extremt stort. Så i söndags va Simons släkt här & firade mig. Kanonkalas va det! Vi bjöd på egengjord smörgåstårta, mums! Visade en bild för några dagar sen på mina fina presenter jag fick. För presentkortet va jag igår nere på Önska och valde ut mig det som är på bilderna. Ett smyckesträd (som är riktigt välbehövligt med tanke på att alla mina smycken ligger nerslängda i en låda. Köper troligtvis ett till träd snart, praktist är det.) En finfin lampa & två hjärtan med ljus i som man sätter ihop så blir det som ett "hjärtpussel".

/ S.

Mitt Fredagsmys

Satt bekvämt i soffan och väntade på...
... att den supergoa tacopajen & Västerbottenostpajen skulle bli klara. (Bilden gör sig verkligen inte, för den ser mest flötig och konstig ut, men OJ så gott det va)
Chips & Godis.. Mmmm, gott eller?

Nu ska jag hoppa iväg och göra mig iordning för en sväng på stan med min mamma. Jag har presentkort som jag ska titta ut lite fina grejer på. Senare idag ska jag gå ut och gå (som har blivit en mycket bra vana, tack och lov, äntligen), äta våfflor ute hos Rasmus & Emelies nya lya (Simons bror). Och senare ikväll bänkar vi oss framför tv;n för melodifestivalsmys & god mat åter igen. Åååh, vilken myshelg. Älskar detta!

Pussssss

Rundorna blir bara roligare

Igår när jag va ute och tog milen blev jag SÅ glad! Asfalten börjar synas och jag kutade på lite extra. Så himla härligt! Jag vill ha våååååååår. Hoppas det de sa fem minuter senare på radion är bluff, att det ska komma mer snö. Jaja, jag fick vårkänslor för en timme igår iallafall, alltid något! ;)

/ S

4 av 5

Hallå Vänner! Min dator krånglar och jag blir så jävla förbannad för det är inte direkt första gången. Men vilken tur att IPhone finns. Dock är min kamera sönder så det blir inga nya bilder. Så snodde en bild av Ella som hon tog på Nala i förrgår. Så setis hon e :)) Ja iallafall, i morgon är det fredag och jag intar jobbdag 4 av 5 möjliga denna vecka. Att det alltid lyckas va folk sjuka/lediga på Vimarsskolan där jag har varit vikarie sen augusti. Har lyckats ha i genomsnitt ett 75 % jobb i ett halvår, men det som suger är att om det är otur ringer de en halvtimme innan jobbpasset startar, men det är bara att vända om planerna, för cash is king som Murre sa tidigare idag & det stämmer verkligen! För utan pengar funkar det tyvärr inte. Så i morgon tar jag en välförtjänt helg & den känslan är en av topp tio! En helg med massa god mat, mys, somna på soffan både fredag & lördag, ärenden på stan & bara chilla. Ja, jag ser fram emot det. Så Natti. Nu ska jag ladda för att klockan ringer 06.00 tomorrow!


VALENTINE'S DAY


Snabbare än väntat

Vad snabbt denna jobbdag gick bara för jag tänker positivt och sådär som ni läste om i morse. Keep it going! Nu ska jag ge mig på milen, fasiken så skönt. Lär skriva något senare igen :) Pyssss


Från den ljusa sidan

Jag ska bli mer positiv än vad jag nånsin varit! Ska se allt från den ljusa sidan. Jobb, tidiga mornar, peppa mig själv & andra till ett glatt liv. För visst mår man bättre av att se allt positivt? Hitta lösningar på problem helt enkelt! Ha en bra Måndag, det ska jag. Jobbis o9.3o-16.oo, japp jobb är bra! /S.


Säg hej, helt okej!

Brö helg men lite av varje.
Spontanparty i Fredags med Hönan som övertalar mig rätt lätt!
I lördags körde vi melodifestivalhäng här hemma, god mat & mysis.
Idag har Simons släkt varit här & kalasat med mig eftersom jag fyllt 20!
Lite av allt är det bästa ♥
/ S.

Parti with pics

20/1

Gjorde iordning mig för parti hos bästa festfixaren EllaBella!


... om ni undrar om ni är färgblinda så nej. Bara jag som bytte outfit som vanligt ;)
Elin & Ellis! :)
Girls girls girls...

Pyss!

OBS: Bilderna blir bara suddigare & suddigare ;)
GAAAAAAALET!!!
Nu säger vi tack och hej! Det va iallafall vad jag gjorde, med minnet iallafall! ;)
/S.

Ett gap

Här är Nala precis ny i våra liv & öppen mun har hon! Hon är såååååå sööööt!


RADICAL


Saknat linne är tillbaka och användes för fullt.
Du får gärna låna kläder fler gånger Maria, för nu känns det som nytt! ;)

we party until it turns black


Överraskningslördag

Har jag inte världens bästa pojkvän? Han bokar bord på min favoritrestaurang i Jönköping & bokar biobiljetter på filmen "En gång i Phuket". Dessutom planerar han in detta med Stajjan & Pörna. Så vi blev fyra om denna underbara kväll. God mat, världens bästa bio, skratt & bästa sällskapet. Ja vad ska man säga? Fick jättefina uppvaktningar på min födelsedag. Sång & frukost på sängen, tårta, blommor & presenter! Och gårdagskvällen blev pricken över i:et! Jag är lyckligt lottad med sånna fina människor omkring mig! Och bion va helt klart en utav de bästa svenska filmerna på senaste tiden, riktigt bra! /S.


RSS 2.0