Höst, höst, höst & åter höst

Mina nya vinröda byxor som köptes i storstaden. Bara färgen säger ju att hösten är här! /S.


Nytt & fräscht ska det va

Igår klippte jag av mig mitt hår. Och det var verkligen på tiden!!! :) Vill bara ha en lite mer synlig & markant page som lutar framåt. Annars är jag SÅ nöjd. Hade väldigt höga förväntningar och var rädd att jag inte skulle passa i det men jag trivs riktigt bra!! Nu återstår det att färga håret mörkare! Tack & Hej för mig! :)


Lyckorus

Om två veckor befinner jag mig på dessa bilder. Hejdå regn & rusk, hej överhet sommar & snorkel med nemofiskar!! /S.


Stockholm i mitt hjärta

När Simon fyllde år i Juni fick han bland annat en Derby Match mellan AIK-DIF av mig. Det resulterade i en weekend i Stockholm i samma veva. Vi myste i hans moster lägenhet, åt namnam mat, shoppade, fikade, shoppade lite igen, gick på en barrunda i city, träffade fina Emma som jag inte sett på över ett år & sist med inte minst så kollade vi när AIK gjorde en vinst & det va riktigt häftigt - vilken stämning tillsammans med 30 000 andra på Råsunda. Jag kanske är en fotbollstjej ändån? Jag sparkar inte gärna själv på bollen, men att kolla på är underhållande! /S.


Framsteg

Det är så roligt när man ser att träningen ger små resultat - som att bältet behövs för att hålla byxorna på plats! Happy :))


Sötaste lilla hårbollen


Fredag!!

Wihuuu! Känslan är på topp! Hösten smyger sig på mer och mer. Märks så himla väl på morgonen.. /S.


Inspiration

Jag FÖRSÖKER hitta inspiration till att skriva om intressanta & roliga saker här på blögga! Återkommer ;)


RSS 2.0