Prisonbreak

Idag inledde jag min fjärde och sista dag på ledigheten, i morgon är det dags för jobb, likaså torsdag. Sen ledig en dag igen innan helgens jobb. Så jag klagar inte på mitt schema. Idag har det varit en riktigt slö dag. Har haft min älskling hemma från sitt jobb då han varit sjuk. Så vi har kollat prisonbreak i princip hela dagen. Tagit matpauser & jag tog en pw på kvällen. Och nu fortsätter serien rulla med ett eller två avsnitt innan sängen kallar. Måste säga att prisonbreak måste va den bästa serien jag sett någonsin eftersom det är andra gången jag ser den. Har du inte sett den, se den! Höres! /S.


En stor skillnad

Jag kom för en liten stund sen på mig själv & en stor förändring som har med mina träningsvanor att göra. Nämligen det att för några månader sen när jag höll igång med träningen var jag relativt duktig till & från mån-tors med träningen & kosten, men när fredagen var kommen sket jag i allt vad träning & bra mat hette (vilket är + - 0, inget händer) Nu däremot ser jag en skillnad. Ikväll har vi gymmat & jag har tagit en pw på hela 7 km i 15 minusgrader (stolt, jajjemän) Det "onyttigaste" jag stoppat i mig idag är en smörgås & nötter, resten bara bra & hälsosam mat när man tränar. Känner att detta nya tänk är ett bra framsteg. Fredag, lördag & söndag räknas faktiskt oxå - så resonerade jag inte innan, då var det godis, chips, läsk & fet mat som gällde. Dock kommer morgondagen bjuda mig på en lördagsfrukost på stan & kanske lite vin framåt kvällen. Men som sagt, man måste leva oxå. Men känner mig stolt över de små framstegen som jag gör. Trots träningsvärken som kommer infinna sig i morgon så kör vi ett gympass på em. Let's go! Och en liten parentes; min telefon har kommit hem!! Wiiiiii :) /S.


Vissa dagar undrar jag vart mitt hår tog vägen?

 
 
Att detta är mitt riktiga hår känns rätt konstigt? Kan det verkligen ha varit så långt?
Jo tydligen.. Just nu längtar jag tills jag får lååååååååååååååångt hår igen.
/S.

 

 

Härlig Onsdag

Här sitter jag nyduschad, nyrakad & insmörjd i Body Butter med Mangodoft. 
Vi har varit & gymmat, inte det hårdaste passet men tillräckligt bra gjort av mig eftersom jag följde mitt "schema" som jag fått. Jajjemän, jag har lyxen att få mina övningar nerskrivna på papper så jag inte ska slarva & istället lyckas få en tränad kropp. Idag va det dag 5 på schemat, så nästa gång det är gymmdags börjar jag om på dag 1 & då är det min favvodag på gymmet för då ska jag träna ben/mage, jag har fastnat för de övningarna - och träningsvärken efter det passet är inte att leka med. Knappt rörlig dagarna efter, men det är så det ska va! 
 
Kaffet är nybryggt & nu ska här mysas i söffan. 
I morgon ska jag jobba efter två dagars ledighet. 
Men en dag närmare att en utav mina älsklingar kommer tillbaka till mig (telefonen ;))
 
 
Särs på gym, dock inte där jag håller hus nuförtiden. 
/S.

Brown Brown Brown

 
Hallå Onsdag!
Jag satt & kollade på denna bild & undrar varför jag inte alltid har denna hudfärg? 
Tänkte slänga in en bild på hur min hudfärg ser ut 3 månader efter detta kort är taget, men jag ångrade mig, inte så konstigt kanske. Hejdå alla glada, nu ska Carro & jag gå en promenix, hihi. /S.

Känns tomt

Hej! Hur konstigt detta än låter så känner jag mig SÅÅÅ tom... utan min telefon. Haha! Hör själv hur töntigt det låter men jävlar vad konstigt det känns. Jag gör typ ALLT med min telefon. Vaknar upp med världens störigaste ringsignal, pratar med folk via den, skriver med folk via den, går in på sociala nätverk via den, lyssnar på musik på den, mäter hur långt jag går/springer med den, skriver upp viktiga saker på den, tar kort med den. Den hjälper mig även att se hur många kalorier jag förbränner på en dag. Hallå? Vad ska jag nu göra? Och något som är rätt frustrerande är att den ligger i cellplast, med kartong runt om, i ett vadderat kuvert 150 m här ifrån i en postlåda och får ligga där ända tills i morgon kl 16, för då tömmer de lådan och den ska skickas till Stockholm på lagning, det är inte lätt att vara en trasig Iphone. Så som plåster på såret ska jag beställa ett fodral till den så den får förbli hel när den kommer hem på förhoppningsvis Fredag. Det får bli en "alltiettfodral". För här kan jag även förvara körkort & bankomatkort. Perfekt för en slarver som mig som inte vet vart jag lägger saker. Vi hörs i medelålderstiden, för ni kan tyvärr inte ringa till mig. /S.
 

2013

Hallå såhär 10 dagar efter nyår. Lite sent att säga Gott Nytt År kanske, men bättre sent än aldrig. Skönt med ett nytt år tycker jag. Nya upplevelser & nya möjligheter till ALLT! 2013 kommer bli bra, som de flesta år har varit under mitt snart 21-åriga liv. Jag har börjat det nya året med ett stenhårt träningsschema på gym, träningsvärken sitter i ett bra tag efter varje pass, men det är så skönt & jag är så laddad. Skönt att träna på ett gym med 5 pers dessutom, inte va där resten av vimmerbys befolkning är - jag har lite svårt att koncentrera mig med allt för mycket folk omkring mig. Har förbättrat mina kostvanor, än så länge är jag riktigt duktig! Dock måste man få unna sig. Kan tillägga att jag INTE bantar genom att äta så lite som möjligt och inte orka med ett skit. Utan jag äter bra mat för att få ut så mycket som möjligt av min träning & få se ett så bra resultat som möjligt utav det jag presterar & framöver vill jag se en mer tränad & hälsosam kropp. Alltså äter jag nyttig & mättande mat men knappt några kolhydrater alls, fyller dock på med bra kolhydrater efter jag tränat för att fylla på med energi. Yes, I'm Good! Detta år ska jag även påbörja en resa med att få en snygg käft, med allt vad det innebär. Mer info längre fram när jag får min tid hos tandläkarn. Jag ska även bli en bättre människa med att säga vad jag tycker och känner i alla situationer istället för att hålla tillbaka & va tyst. Jag ser inte detta som "nyårslöften", utan snarare "livslöften", för dessa grejer ska väl ändå inte bara hålla ett år? Bättre att se en långsam långvarig förändring :) Dagen efter min födelsedag kommer jag ha en navelpiercing för andra gången i mitt liv. Och när jag lyckas komma några steg närmare min killerbody ska det sitta en tatuering på min kropp. Vart den ska sitta vet jag & att det ska va en text är också klart, men inte riktigt vad det ska stå - men jag smider lite planer & är på god väg, återstår att se :) Hej på er, återkommer så småningom hoppas jag! /S.
.
 
Jag & min bättre hälft slutet av förra året. 2013 är vårat 3:e år tillsammans, vart försvinner tiden? ♥

RSS 2.0