Stockholm, Waxholm

Helgen som nyss passerade spenderade vi i Waxholm. Kom upp till Stockholm där Simons mormor befann sig hos Simons moster, helt ovetandes att vi andra (Simons andra moster, morbror, mamma med familj) skulle komma & fira hennes födelsedag. Hennes min va riktigt rolig att se när vi stod i dörren & sjöng. Så himla roligt att överraska när det blir riktigt lyckat! Ett hotell ute på waxholm va bokat för alla 12, med 3 rätters & 70-årsfirande. 

Adrian HammondInte var dag man köper en Adrian Hammond skjorta för 50 kr, när den egentligen kostar 800. Ett riktigt kap med andra ord ;) 

Torsdagsledig

Godmorgon!
Igår gjorde jag dag 8 av 8 på jobbet. Så idag har jag en välförtjänt ledig dag. Sitter just nu & peppar mig själv inför ett träningspass. Ja klockan är precis efter sju & jag har egentligen hela dagen framför mig. Men det är SÅ skönt att ha träningen gjord tidigt! So let's DO this! ;-)


Breakiiii

Sitter på jobbet & har kafferast. Helgen som kommer är min sista jobbarhelg enligt schemat. Rutinerna ändras, dags för måndag-fredag jobb igen om 3 veckor! Jag har inget emot att jobba helger, har lixom vant mig. Men måste säga att det ska bli rätt skönt ändån att få tillbaka den där härliga fredagskänslan & sen va ledig på helgerna ;-) Med andra ord ska jag byta arbetsplats. Blandade känslor. Men på med masken & jobba med självkänslan så kommer jag nog bli en bra mattant för de stora eleverna, höhö. Inom parentes kan ja ju bara tillägga att mitt mål var inte att arbeta som mattant, inte med mat över huvud taget, men planerna finns i huvudet för framtiden och medans jag smider dessa drömmar nöjer jag mig med detta så länge. (Hur tråkigt det än är att säga så). Men min tid kommer då jag VET precis vad jag vill, planerna finns ;-) Back to work! (Skrevs imorse men blogg.se-appen bråkade)


RSS 2.0