Shiet!

Jag har aldrig haft sån här beslutsångest över kläder inför julafton, juldagen & nyår. Klickar mig runt på massor sidor men vet inte riktigt vad jag söker. Hmm! Fan för detta! Kanske hittar mig något schnyggt imorgon i Linket. Jag & Älskling ska ha shopping / julklappsdag då nämligen :)

Dags att göra mig iordning för jobb.
/S.

Godnatt Adventsöndag

Ska mysa ner mig i sängen nu & somna till Beck med mina två sötnosar! :) /S.


Lite julis i vårt hem

Igår fick vi allt iordning på julpyntet i vårat hem. Men än finns lite kvar! Ska ner en sväng på stan idag med. Men först adventsfrukost! :) / S.


Rebl Fleur

Idag på stan köpte jag mig bland annat en ny parfym. Inte mindre än Rebl Fleur By Rihanna. Supergo!


I helgen ska jag...

  • För det första ha en underbar helg och njuta av att vara ledig
  • Sova ut
  • Gå en mil Lördag & Söndag
  • Äta gott
  • Baka
  • Städa
  • JulPynta
  • Shoppa julsaker & lite småsaker till Nala
  • Kolla massor film
  • Ta det lugnt
  • Fikadejt med vänner
  • Adventsfika & tända första ljuset i nya bivande ljusstaken som ska köpas på lördag
Hoppas inte att jag har glömt något nu? Isåfall återkommer jag, hehe. Eller inte?
Men innan allt detta faller in är det Fredag i morgon  och det är en lång dag. Ca 11 timmars jobb står på schemat innan jag tar helg. o9.3o-16.oo på Vimarskolan, 16.3o-2o.3o på Sweet Chili. Men åh vad jag ska njuta efter jag slutat i morgon kväll. Då känns det verkligen som jag är värd en riktigt fet jävla helg.
Japp det var väl allt kanske?
Hejhej



Crazy in this cutie

Slutar om en halvtimme. Och jag längtar hem till min lilla lurviga sötboll. Och till Simmis med såklart, hihi. Nala är så söt som sover mellan oss i sängen på en kudde om nätterna! Hihi gose.. Näe nu ska jag jobba på lite igen & sen hoppa hem. Här under kommer lite bilder på våran lilla tjeja. (ni vet väl alla hur hon ser ut vid detta laget, men kan inte låta bli) hihi. / S.


Natti

Detta kallar jag mys! Dags att sova. Klockan ringer o5.3o i morgon, jobbet kallar o6.3o-15.oo! Godnatt


Funderar på ett glittrigt nyår!

Sequin Mesh Dress SEK 559, Rare Fashion - NELLY.COM

Sequin Tie Back Dress SEK 499, Rare Fashion - NELLY.COM

Sequin Bandeau Dress SEK 379, Paprika - NELLY.COM

Asymmetrical Sequin Dress SEK 449, Rare Fashion - NELLY.COM

Luma Dress SEK 499, Ichi - NELLY.COM

Luma Dress SEK 499, Ichi - NELLY.COM

Åhh, blir helt knas av att kolla på massa snygga kläder. Vill ha något nytt & snyggt till både jul/nyår!

Måndagsmys

Godmorgon! Har varit uppe sen kl 6. Och att vakna till lilla Nala sovandes på en utav Simons kuddar gjorde att jag fick en underbar start på dagen, blev så glad av att se henne. Hoppade iallafall ut på en morgonpromenad & nu sitter vi här framför Nyhetsmorgon & myser. Börjar dock jobba vid 1o.oo, men än är det ett tag kvar så ska återgå till min lilla lejontjej :) /S.


Nu är vi tre i familjen

Igår hämtade vi världens sötaste tjeja i Götet! En liten perser/norsk skogskatt blandning. Helt underbar är hon. Äter, leker & sover i omgångar!! Sötaste lilla Nala. Nu ska vi kolla Lejonkungen tillsammans. /.S


En riktig pepprig biff

Pepparbiff, rösti & pepparbiff! Perfekt Friday dinner.


Tisdagens Julbord

I Tisdags va det skepp & hoj skoj! Underbart gott julbord med en hel del shottande, en tisdag?! Eh ja tydligen så blev det så! Men jag klagar inte ;) På fötterna hade jag mina nya High Heels, älskar verkligen de snyggingarna!! / S.


Jobbar

Hallå! Har tråkigt på jobbet så tänkte underhålla mig själv med ett blogginlägg istället. Men har inget speciellt att säga mer än att jag ska hem & lägga mig i soffan! Just so you know ;) Bye


Cold

Burr.. Idag känns det verkligen att vintern är på g! Så idag är det en innedag, fast jag klagar inte. Igårkväll hade vi Tacomys; Jag, Simon, Carro , Ponta, Rasmus & Emelie. Riktigt gott & mysigt!! Bye så länge :)


New in

Titta mina små Party Lite gåvor har anlänt hem till mig!!! Är så glad över dessa små finisar... Lampan är rätt billig i drift, man sätter bara två värmeljus i den så lyser den, alltså dras ingen el. Och när jag hade detta party fick jag en summa pengar att välja produkter för så då valde jag de tre ljushållarna eller vad man ska säga! Det är småsakerna som gör så mycket. Och vi börjar få mer & mer iordning här hemma, jag älskar vårat hem mer för varje dag som går. Hihi! Ha en fin Fredagskväll! /S.


En ledig förmiddag

Idag är jag ledig fram till kl 17.oo. Ligger kvar i sängen fortfarande och planerar min dag. Den set ut följande; frukost, storstädning, 8 km powerwalkande, ner på stan en snabbis & sen hem igen för att laga mat till mig & min käraste. Denna planering är fram till kl 16.oo! Nu vet ni, som om någon undrade eller? Haha. På bilden ser ni lilla Simba / S.


Jul & Nyårslängtan

Jag har fått ett ryck och längtar satan till jul och nyår. Och jul för mig är första advent, då börjar julkänslan på riktigt. Baka, julstäda, pynta, handla julklappar, and so. Ni hajjar? Och detta år har jag ett eget hem (tillsammans med min sambo såklart) att pynta riktigt juligt och fint, men har bestämt att allt ska gå i vitt/silver och även lite guld, typ tomtar, ljus och sånt gylligt. Åh, nu längtar jag ännu mer! Har även kikat in klänningar till jul & nyår. Men vet inte riktigt vad jag vill ha, something speciell. Men hur ska nyår firas ens? Är sugen på att dra iväg, typ sista minuten är min dröm men så lär det inte bli tyvärr. Sparar pengar till min dröm i vår istället ;) Så varför inte nyår i stockholm eller en traditionell nyårsmiddag och sen parti? Det finns många olika sätt att fira in det nya året. Men en sak är säker: jag ska fira nyår på ett eller annat sätt med underbara människor, hur det än blir så lär det bli great!
Här är jag & Murris förra juldagen. Detta blev dock en tidig kväll för min del (hehe), så det ska jag ta igen detta år. Så efter förra årets prat om att det var så mycket folk ute så ska jag banne mig se hur det ser ut en juldag på dansgolvet ;)

Sweet Chili Work

Time to Work! Today; Sweet Chili


Inväntar lasagne

Jag & sambon har gjort lasagne som nu är inne i ugnen i väntan på att ätas upp. Ska bli såååå gott!! :) Annars då? Jo jag har varit ute på 8 km rundan även idag, yeah kred till mig (y) Glott på tv, städat lite & handlat. Vid fem fortsätter min dag ner till Tidningen för tre timmars jobb & ikväll Desperate. Ja - Jag har blivit besatt av detta underbart underhållande program på nytt!! Ne time to eat. Men först två gulliga bilder på mig & Frödda på jobbet! Bye


Monday, a new week

Godförmiddag! Idag är mitt humör på topp, känns härligt! Började med en morgonpowerwalk på 8 km med Carro. Och nu fått i mig två ägg & en kopp kaffe, mums! Nu är jag redo för några timmars jobb på Sweet Chili. Har fått jobb där nämligen, tre dagar till en början - mån, ons & fre! :D Nähe, kanske dags att fixa det sista och sen dra mig! Ha en härlig dag :) Hejhej / S


Söndag & slödag

Jajjemän, såhär dagen efter företagsfest med Simons jobb är det ok att va lite seg, den ena värre än den andra. Min andra hälft ligger sovandes här bredvid mig i sängen medans jag kollar Äntligen Hemma. Klockan är två & vi har alltså inte tagit oss upp, haha. Ett tecken på att det var en kanonkväll igår alltså, det bjöds på jätte god mat, dricka och bowling! Jag sög på bowlingen men det kompenserades upp med att va bra på att stå vid baren ;) Snipp snapp slut så va novellen SLUT! En liten grej till bara.... Checka in våran nya snygga tavla vi köpte igår på IKEA följt av en hel del till som jag inte orkar att fota ;) Ciao


Ikea

Vi är nu på g till IKEA & Ikanohuset! Får se hur mycket vi kommer hem med & hur många tusen fattigare vi är senare! Ska iallafall njuta av en härlig dag i Linköping med min fina kille <3


Mysse & vante!

Igår köpte jag mig en ny vit mössa & ett par vita tummvantar till det, den riktiga hösten är Välkommen :)


En tisdag som denna

Det är Tisdag, vilket innebär Desperate MEN min kära Sambo har visst bokat tv:n ikväll för fotboll istället! Så jag gav med mig. Jag kan ju faktiskt se reprisen på Söndag :) hihi! I morgon är det dags för jobb, o7.oo-15.oo! Och kvällsjobbet med såklart! Känns rätt skönt att ha lite då & då. Näehepp, nu ska jag fortsätta mysa här i soffan som den fotbollstjej jag är, eller?! ;) Slutligen, allt har sin mening, jag köpte Vanish (eller hur det nu stavas) idag iallafall. Kände att någon dag kommer det behövas & jatack - spillde nyss blåbärsyoghurt på min nytvättade vita tröja. Så... Allt har sin mening, right? Godnatten på er!


Gogogo

Har varit ute & gått 8 km med Carro & Snodde!! Perfekt start på dagen :)) Nu ska jag sätta igång kaffet & hoppa in i duschen! Ska titta ner på stan senare med min kära mor! Hej på er :)


RSS 2.0