Tisdag

Hoho i stugan! Tog mig upp i morse trots allt, kände mig död men efter halvmilen var jag på G igen. Skönt att ha Kajsa med, roligare att ha någon att snacka med medans man går. Hehe! Har fruktansvärt tråkigt igen. Har sovit några timmar nu på eftermiddagen & ska ut till min far om någon timme för födelsedagsmiddag :) Gött!

Nepps, ska väl kila nu igen.
Skriver kanske något senare!
Hejhej =)

30 augusti

Heeeeej alla glada !
Idag tränade jag på morgonen innan skolan. Att jag ens orkade upp var ett mirakel, men vid halv sex var jag på plats & körde en halvmil på bandet, strångt gjort & i morgon fortsätter vi likadant, fast med Kajsa vid min sida - skönt med sällskap ;p

Annars har det varit dåligt här med bloggandet igen, men det ska jag ändra på, kaaaaaaaaanske!

Har iallafall haft en helt amazing helg i Göteborg med Simon! ♥ Kommer några bilder där ifrån nu i dagarna, när jag får tid för det.

Nepps, dags att sova. Klockan ringer 05:10! =)
Godnatt!

Tisdag 24 augusti

Heeeeeeeeeeej igen !

Har städat som fasen idag, fast har mitt rum kvar? Hahah, bra Saara! Tänkte hoppa ner i ett bad snart, med en massa skumm.
I morgon börjar skolan, jag har verkligen längtat, eller kanske inte va?!? Orkar egentligen inte, men det är sista året & då ska man ge gärnet! Hoppas det kommer gå fort, har endel roligt att se fram emot till vårterminen i skolan iaf. Heheh :)

I morgon kommer lönen, & den kommer jag spendera upp i Götet! :D

Nepps, kanske dags att kila? Yepp!
Godnatt =)

Bra inlägg

Hej hallå!

Vad mycket jag har skrivit idag, rekord typ? Men det brukar bli så när jag är uttråkad & inte har något att göra. Då hänger jag framför datorn & glor omkring & lägger in något roligt/tråkigt här. Nu blir det bara massa tjat & gnat känns det som, för jag har skit tråkigt.
Vill sova, men kan inte sova & samtigt vill jag inte heller sova. Ska sova sjelv inatt nämligen, var hur länge sen som helst. Men då kan jag rulla runt i hela sängen, allt har sina fördelar? :) Eller? NEJ, jag föredrar när Simon sover med mig!!

Nej, hejdå jävla blogg. Detta söög!
Godnatt, eller inte än kanske..

Roligt jag har !

Fyfan vilken värdelös dag. Det händer ingenting & skulle det väl hända något så kan jag inte ändå, städar för fullt & jag är inte alls på det humöret, men det ser ut som fan så mååååååste! Försökte sova en sväng förrut, men gick inte så försökte som sagt få lite gjort istället, kanske dags att fortsätta med det? Stäääda, yeaaah vad roligt !

Kika på lite kläder sen kanske, så jag livar upp min dag liiiite =)
Hejhej så lääääääääänge!

Måååndag !

Jaha, godmorgon alla! Sitter hemma i Simons hus helt själv. De är & jobbar & på dagis. Simon jobbar i motala denna vecka. Men vi ses på torsdag igen, längtar redan! Och i helgen ska vi till Göteborg, han & jag :):):):):):) Liiiiiiite mysigt!

Nej, jag ska väl ta på mig lite clots & dra mig hemmåt! Kanske träna sen? Orkar jag det? Njaaaaa, maybe!
Bye =)

hehe

hihihi, hejhej..

börjar jobba vid fyyyra, yeyyy!
sen ska jag till simon vid tio & ska tillbringa hela helgen med honom! <3

ja, det var nog bara det jag skulle säääga kanske!




Pyyssssss

Hello Sverige!

Nu är jag hemma i kalla Sverige igen. Känns förjävligt med tanke på att vädret suuuuuger här men samtidigt skönt att få träffa nära & kääära, som jag har längtat ♥ Meeeeeen vi har haft en underbar vecka i Sunny Beach, hahah. Vet inte vart jag ska börja. Säger jag inget så har jag inget sagt, bäst så kanske. Slänger upp bilder senare istället & de talar för sig själva, sååå ahh!

Har inte hunnit göra något alls hemma än. Åkte direkt till Simuun när jag kom hem igår & fick träffa honom. Åt mums mums mat & myste ifatt en vecka som gått! Så nu ska jag kanske ta tag i lite saker här, packa upp & styyyra lite!

Ska träffa Elis Pelis senare meeeeed =)
Heeeeeeeej sååå länge!

10 AUGUSTI!

Yepp, då är 10 augusti här! ;) Och idag åker vi till Bulgarien, om sisådär 11 & en halv timme åker vi mot Kalmar för att sedan ta flyget till Bulgarien, Sunny Beach! Tror ni att vi längtat? JAA! Äntligen få soool & bad på riktigt, god mat & fesssst såklart.

Men kommer sakna de tjejerna som inte hänger med, min familj & Simon hur mycket som helst. Men ses om någon vecka! hehehhehe =)


Det var allt jag hade att säga kanske?
Hörs om en veeeeeecka!







RSS 2.0