Run Bitch, RUN

 
NU SKA JAG SVETTAS I FINA SOLEN SOM ÄNTLIGEN TITTAR FRAM.
HEJDÅ

Studentfirande hit - studentfirande dit...













 
 
 
En Torsdag tog Alex studenten. Och på en Fredag tog Isaac.
Finns bara lycka i sådana tillfällen.
Congratulations Again!
 
/S.
 
 

Går inte att slå denna Midsommar!

Vi var 11 stycken som spenderade midsommarafton tillsammans. De första kom 14.oo & de sista gick o2.oo. Däremellan åt vi sill, färskpotatis, gräslöksgräddfil, skinka, rostbiff, räkor, köttbullar, prinskorvar, ägg & drack nubbe. Gjorde midsommarkransar, Daniel tog priset för årets snyggaste krans, eller? Gjorde även snyggaste midsommarstången & dansade små grodarna. Körde lekar, tjejerna mot killarna som blev följd av att jag har träningsvärk fortfarande. Grillade frampå natta, regnet kom straxt efter grillen tändes, tajming? Så vi förflyttade oss upp i våran lya. Soffan åkte in i väggen & vardagsrummet blev till ett dansgolv. Vi hoppade, dansade & pausade. Ja, herregud. Ge mig denna kväll igen. Hade såååååå kul!! 
 
/S.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vilsen utan dig

Om någon undrar vad jag menar med min rubrik så ska jag förklara. Har nämligen lämnat in min ena bebis hos operatören, (mobiltelefonen), haha. Känner mig helt lost för tillfället, är utan telefon & det känns konstigt och tomt. Är man beroende då? ÖHH, JA! Men ska försöka fixa ett nytt tillfälligt nummer så det går att nå mig. Men om några veckor är den förhoppningsvis hel & snygg igen. Då ska jag skaffa ett skydd som man kan kasta i marken från 1000 meters höjd utan att den går sönder, för så klumpig är jag. Jaja, återkommer väl någon dag. Dock inte så ofta eftersom jag inte kan mobilblogga, bajs. Hejdå!

Magiskt

Skulle visa mina kompisar igår att min kamera på mobilen inte fungerade & har ej gjort på månader. Men så simm sallabimm sa det pang & kameran funkade? Jag fattar ingenting. Magiskt! Så sen igår har jag varit en stolt fotograf! :D /S.

T

 


A Good Feeling

Känslan när sambon går upp från sängen för att göra sig klar för en jobbdag & jag sovit endast 5 timmar efter en supermysig kväll med vännerna igårkväll, kan jag lägga mig & sova några timmar till för jag är ledig!!! Svårslaget :) Så Godmorgon, men ändå Godnatt - nu går jag in i dvala igen! Pussssss


Älsklings 21 års-dag!

En del av älsklings familj var här och firade han lite granna yesterday!
Vi bjöd på grillat. Grannarna stod för kaffet & Simons mami hade bakat tårta,
lite knytkalas sådära. Myys!

/S.

GOOD

Ett kort pass är på ingång även idag. 11.3o-16.oo! Heldag i mörrn & sen leeeeeeeedig!!! Ska bli så skönt så finns inte ord just nu! Har en hel del sköj att se fram emot nu framöver, såå kuwwl. Nu ska jag dricka upp kaffet & köra igång dagen ännu lite till. Ikväll ska jag kolla på min kära sambo som ska spela match i tunas A-lag, ja jag har alltid sagt att jag kommer bli en fotbollsfru ;) / S.

TITUT

Titta på na.
Tyck att jag är knäpp, men hon är som min bebis.
Men det är en katt?
Hur ska jag då bli som mamma
den dagen det blir en riktig bebis?
Mysisunge.

Pusssssss

Talk That Talk

Igår drog en ny vecka igång. En lugn sådan.
Jag jobbar tillräckligt lite nu denna vecka efter mycket slit ett tag tillbaka.
Och från & med fredag har jag tagit "semester" tills efter midsommar,
känns helt ok måste jag säga! Hoppas vädret är på min sida när jag väl är ledig.
Jag älskar när man känner sig harmonisk, känner sig lugn & bara njuter av att leva på något vis. Så känner jag nu. Har två studentfester att se fram emot denna vecka. 1 på Torsdag & 1 på Fredag. Åå studenten får mig att bli så glad, vet hur himla glad jag va för ett år sen!!

Ne, nu ska jag gå. Innan jag börjar filosofera bort hela mitt liv här på bloggen, haha.
Pusssss

Groggy Girl

Förra måndagen blev lilla pluttan nersövd hos vetrinären.
Steriliserad, vaccinerad & tatuerad i örat.
Efteråt va hon rätt så groggy. Det syns rätt bra på bilderna.
Hon sov i min famn med öpppen mun, öppna ögon & tungen mellan munnen.
Det enda livstecknet va att hon andades. Ett tag blev jag rädd för henne.
Men hon piggnade till framåt kvällen och blev vanliga Nala igen.
Gulle ♥

Kärleksdag!

2 år tillsammans!
Jag överraskade mitt hjärta med rosor
& jag blev överraskad med rosor av honom.
En finfin middag åt vi & pussades en massor ♥
Finns det ord för sånhär kärlek?
Lycka!

/S.

The day!

Idag fortsätter jag min ledighet, såååå skönt! Två dagar kvar :) Idag ska nämligen Nala steriliseras med. Hon verkar vara nervös för just nu sitter hon på balkongen & kollar ut mot gräsmattan... Lilla snuttan! Nu ska jag få i mig morgonkaffet & sätta igång dagen. /S


Som om det händer jämt

Idag har det strosats omkring i Linkan. Himla mysigt. Jag förvånades av mig själv eftersom jag inte kom hem med en enda kasse. Vad har hänt? Jag blev bara yr när jag gick i butikerna, fanns allt & jag ville ha allt så bättre att inte köpa ett skit tänkte jag, haha. Jag är mer en nätshoppare, det är bäst. Sitta och kolla i lugnan ro för sig själv. Jaja, annars då? Jodå, allt är kanoners. Igår ringde ett jobb upp mig & meddelade att de hade hört att jag är en glad, positiv & arbetsvillig tjej, så därför undrade de om jag ville komma in och presentera mig på företaget. Hoppsan, hur ofta händer det? Har aldrig ens lämnat in mitt cv på detta ställe, så lite roligt faktist ;p

Ne, nu ska jag fortsätta njuta av min helg. Ni med hoppas jag.
Pusssss



RSS 2.0