Fredag!!!!

Denna vecka har gått susande fort. Trots att Simon åkte ut på jobb tidigt i måndags morse. Kanske för att jag hela tiden varit sysselsatt med saker & ting - tränat, träffat kompisar, jobbat, bjudit bort mig på middag, men oxå bara tagit tid för att ta hand om mig själv. Det har varit skönt att va lite själv faktist. MEN, det har varit väldigt tomt här hemma utan min snygging. Men det är faktist skönt att få sakna varandra. På något sätt kändes det som fredag igår, för att jag längtat så mycket till att det skulle bli torsdag för att Simon kommer hem, likaså som jag längtar till fredagen när jag går hem från jobbet & tar helg. Hur eller hur är han hemma igen, & jag stormtrivs. Såhär kommer det vara framöver. Han åker snortidigt på måndag morgon & kommer hem torsdag eftermiddag/kväll. 

Här hemma ska vi ha riktigt fredagsmys när Simon kommer hem från fotbollsmatchen.  Film/serie, myskläder, tacos, chips, dipp, grönsaker, cola & godis. Det är dock lite synd att vi bor i stadens mest lyhörda hyreshus, känns som vi är med på grannens party för tillfället! 

/S. 


Ska göra detta till en positiv & bra måndag!

Klockan ringde vid 03:50 imorse. Väldig lustig känsla. Men av någon konstig anledning så va jag inte speciellt trött & Simon hoppade upp på andra ringningen (vilket inte tillhör vanligheten). Men när man ställer klockan kvällen innan på en så pass tidig tid, känns det som att nattsömnen blir lite påverkad & man sover inte lika djupt. Jag menar, vid 03:50 är det fortfarande natt, tycker jag. Tror inte man kommit in i djupsömnen då. Hur som helst, Simon blev hämtat runt halv 5 av sina arbetskamrater & de styrde då minibussen mot Arboga för att va där tills Torsdag & montera fönster. Men jag ska göra denna måndag till en bra dag ändå, trots att det blir tomt & konstigt att inte ha honom hemma. Började denna dag på bästa sätt efter att jag inte kunde somna om förrut - jag tog en promenad runt stan. Inte alltför ofta jag ser vimmerby så stilla & lugnt, det var rätt fridfullt faktist. Nu; frukost innan jobb!! 
/ S. 

Bloggpremiär, igen

Heeeeeeej!
Oj, det här känns svårt. Kommer inte ihåg hur man skriver ett blogginlägg? Senaste gången jag skrev va i april, eller kanske mars till & med? Hur som helst va det evigheter sen. Men jag har tänkt att börja lite smått igen. Sommarsemestern är sen snart 2 veckor över. Och jag kan inte annat än att säga att det har varit en underbar sommar. Vi har varit ute & fart överallt, typ. Tylösand 4 dagar, passerade diverse länder när vi va ute på "Europaturné" i 12 dagar, & sist men inte minst, ÖLAND! Under 4 veckors semester har vi varit hemma ca 5 dagar. Så denna höst kommer spenderas HEMMA, iallafall för min del, för min sambo ska jobba ute i Svergie måndag-torsdag nu framöver. Ojojoj, vad det kommer va tomt här hemma, men ojojoj vad extra mysigt det kommer att va när han kommer hem varje torsdag kväll. Tror det kan va nyttigt att få sakna varandra. 

Höst känns för övrigt som en liten nystart. Nya rutiner efter en sommar av inga rutiner alls när det gäller mat, träning, veckaklocka osv. Dessutom har jag andra jobb i sikte. Ja, jag ger just nu ALLT för att göra något annat. Har ikväll sökt 3 jobb! Så är det. 
Nu ska jag fortsätta att bada mina fötter i baljan, hejdå. 


Promenerade i lugna skogen idag & lyssnade på podcast om närvaro & mindfulness, så givande alltså! 

RSS 2.0