Trodde aldrig jag skulle bli en twilight-tjej

När den första twilightfilmen kom ut 2008 la jag ingen tid på att ens se den, likaså när tvåan kom ut, New Moon. När film nr 3 kom ut, Exlipse, hade jag inte ändrat mig, och när The Breaking Dawn, part 1 kom ut brydde jag mig inte heller alls om att kolla på den. MEN när den sista filmen kommer ut på bio börjar jag känna mig utstött när ALLA, verkligen ALLA pratar om att de ska se den sista filmen på bio, till och med räknar ner dagarna tills filmen har premiär? Och jag står som ett frågetecken? Hallå? Vad är det jag missat? Så jag var ju bara tvungen att kolla på filmerna (bättre sent än aldrig) nr 1-4 och jag är helt totalt såld. Visst har jag sett en och annan trailer på filmerna & någon förfest så var New Moon på i bakgrunden - men inte mer än så. Och jag förstår vad folk pratar om nu såhär efter jag sett de. Innan, utan någon som helst vetenskap om vad filmerna hade för mening & syfte så var jag riktigt anti: "åh så töntig & overklig kärleksfilm alltså". Haha nu såhär efteråt skrattar jag nästan åt mig själv. När jag såg Part 1 igår tjöt jag, där fick jag för "töntig". Hej twilightnörd & jag måste bara säga att jag älskar att jag tog mig tiden att se dessa filmer, det må va första gången jag såg de, men inte sista. Så någon dag denna vecka ska jag & min kärlek gå på biodejt för att se part 2! :) / S


Monday Again

Hallelåjja! Måndagen är kommen & jag har inte någon speciell ångest över att helgen är slut. Jag är faktist ledig till och med onsdag morgon kl 7.oo, så jag ska inte klaga. Jag måste faktist säga att jag trivs med mitt schema som jag har nu & framöver i ett år. Börjar vänja mig vid att jobba varannan helg, va ledig mitt i veckan och jobba fler timmar per dag än innan men färre dagar, så det känns mer än ok. Har däremot redan nu börjat kolla lite över jul/nyårs-schemat och jag har fått turen att va ledig julafton, och bytt till mig juldagen och är istället ledig annandagen - vilket kan behövas eftersom att jag redan nu vet med mig att det vankas party på juldagen, så kan va rätt skönt att va ledig dagen efter istället. Däremot nyår ser inte så roligt ut, ledig aftonen, men jobbar dagen efter. Aja, bara att bita i det sura äpplet och tänka på storhelgstillägget ;) Även att det svider lite. Äh, att må lite smådåligt en dag på jobbet är väl inte så farligt, drinkarna får bli lite färre än andra år bara. Så det jag egentligen ville komma till är att jag börjat kika på kläder och hittar som vanligt massor med snyggt. Och det är lika roligt varje år att beställa något nytt till julafton/juldagen/nyårsafton. Men beslutsångest? Gäller att vara ute i god tid om man heter Sara! 
 

Don't Know?

Jag vet egentligen inte  vad jag ska skriva just nu. Mest säga att jag tycker det är roligt att så pass många går in här och läser trots att jag nästan aldrig skriver. Det var väl det för tillfället. Inte bloggsugen, men skrev ändån. Sånna tillfällen hissas inte. Lägger in en bild på en tjej som dricker cappucino på kvällskantien i ett 30 gradigt varmt Egypten ♥ /S.
 
 
 

Just chill'n

Veckans första jobbdag avklarad, som det ser ut nu återstår 7 innan jag är ledig 2, om jag inte får ledigt söndag vill säga. Skulle va lite skönt faktiskt :) Vandrade direkt till träningshuset efter jag slutat. Måste bara skriva igen att jag är så förvånad över min energi & positivitet till träningen! Hann med att träna 5 av 7 möjliga dagar förra veckan. Hoppas denna vecka ger minst lika många tillfällen - älskar känslan! Så nu har jag hela eftermiddagen/kvällen framför mig, gött!! Slänger förövrigt in en bild på mig & bästa hönan sen i fredags. /S


Är det dags för nya tag?

I Söndags var jag & köpte träningskort. Jag känner mig själv väl, och vet med mig sen tidigare gånger att jag "tröttnat" och vill hitta en ny träningsform eller inte träna alls efter en kort tid. Så jag började med att binda upp mig för en månad. Mitt mål är inte riktigt att ge upp, utan mer för att se om jag utnyttjar ett kort så pass mycket att det är värt pengarna. Än så länge är jag supernöjd med mig själv. Har varit 3 av 3 möjliga gånger & tränat, alla 3 gånger har varit morgonpass - underbar känsla!! Fortsätter i morgon & fredag, sen vila min kropp lite gran innan vi kör nya tag på söndag eller måndag. Känner mig stolt & lättad över att jag är så duktig, roligt är det med! Och en annan sak som är rolig är att jag idag fick veta att jag har jobb hela 2013 ut, oups. En sten föll från mitt hjärta kan jag säga. Varannan helg är jag på jobbet, inte i min smak egentligen, men man tackar inte nej till ett jobberbjudande när inget annat finns att erbjudas, säger det igen - cash is king! /S.


RSS 2.0