Öland, första besöket!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Japp, här är alltså bilderna sen det första besöket från Öland. Dock inte alla, för det är alldeles för många. Men här är ett smakprov på en superresa på alla sätt. Tog första doppet i havet, solade när solen väl var framme, sov i tält, åt räkbuffe & massor annan god mat, drack vin, besökte strand & hamnkontoret i borgholm, blev uppskjuten 18 meter i luften med sele, shoppade ett par marinblå converse och att det inte blev mer är jag förvånad och stolt över, åt glass såklart, spelade 1000 omgångar med kort och såntdär mys. 
 Puss
 

Gone well, but home is best!

Sen jag skrev sist har jag gjort ett återbesök på Öland igen. Och även åkt land och rike runt för att komma till Örebro, sova på hotell & bada badland. Har haft asaballa kul, gjort av med alldeles för mycket pengar men tröstar mig med att det bara är semester en gång om året, oftast iallafall. Nu ska jag dricka upp mitt morgonkaffe efter att ha sovit i våran dubbelsäng igen - att man kan sakna sin säng, sitt hem & den håriga lilla lurvisen så mycket trots att man har det bra borta. Ordspråket stämmer: Borta bra, men hemma bäst! ♥ 
Även bilder från denna roadtrip är på ingående! Nöj er med en såndär rolig bild på halva-kroppen-och-benen-och-väska-bild, sålänge!
Pyss
 

Lycka!

 
 
Har haft 3 och en halv finfina dagar på Ölandet.
Mer bilder & stories kommer när jag återhämtat mig.
Semestern fortsätter i 11 dagar till, återstår att se vart det bär av!
 

Firade lite semester, som jag fick några dagar senare!

Haha, nu skrattar jag. Och det är jag säkert inte ensam om. Vissa bilder är bättre än andra. Beror på att någon gjorde dåliga inställningar på min kamera och allmänt galna människor. Men detta är iallafall en liten semesterfest. Och såhär 3 dagar efter kan jag konstatera att jag har semester i 16 dagar! I morgon börjar resan mot Öland!
 
/S.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Haha, nu skrattar jag. Och det är jag säkert inte ensam om. 
Vissa bilder är bättre än andra. Beror på att någon gjorde dåliga inställningar på min kamera. 
Men detta är iallafall en liten semesterfest. Och såhär 3 dagar efter kan jag konstatera att jag har semester i 16 dagar! I morgon börjar resan mot Öland!
 
/S.

More like this

Hade en mysig kväll på Stat's uteservering förra veckan. Så underbart!
 
 
 
 
Mysis!

Äventyrsgolf som Mario

Igår drog jag, älskling & stajjan till viken för att chilla lite. 
Vi spelade äventyrsgolf vid äventyrsbadet och jag kände mig som supermario.
När vi kom hem gjorde vi supergod mat bestående av
fläskfile, hemmagjord potatissallad & tzatsiki. 
Lätt 6 av 5 toasters för denna dag!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
/ S.
 
 

RSS 2.0