Sammanfattning i bilder!

Bilderna beskriver att jag varit på kalas, matat Nala med kesella, ätit Blåbärspaj, gosat med Zeke, varit barnvakt, spontanfestat, varit bakis & ätit på åhmans, åkt till en sjö, ätit gott, spontanfestat IGEN, bakis IGEN, mysdag i linkan, shoppat, varit ute och powerwalkat, kollat fotboll & ett återbesök i linkan. Ja jag har glömt en massa säkert. Får helt enkelt börja knäppa ännu mer bilder än vad jag redan gör, så minnet inte sviker mig ;) /S.


Summer

 
Mitt ♥ & jag i Örebro i Somras. Konstigt det kändes att skriva i somras, men sommaren är över tydligen. Det gick väldigt fort. Men hösten har sina fina stunder den med! 
Tack och hej så länge, kika in snart igen. Ska försöka uppdatera om mitt intressanta liv lite oftare, höhö.
/S.

Peppsi

Söndagsångesten smög sig på igår kväll som vanligt. Men gjorde min måndagsmorgon till den bästa på länge. Gick upp vid kvart över 6 när Simons klocka ringde trots att jag inte började jobba förrän halv 10. Tog på mig löpardojjorna & drog ut på en låååång PW! Känslan efteråt kan jag inte beskriva & känslan när jag kom hem trött från jobbet vid 4 och vädret var halvdant (som vanligt), kom det ingen ångest för att stanna inne minsann! Puh, bra dag trots att helgen är över. Men nu susar vi redan mot nästa helg, wiiii! Pepp tjej. Nu ska jag dricka kaffe och bara ta det lugnt. Håll tummarna för att jag skriver snart igen ;) /S.


Viktigt att göra dagarna till något bra!

Finns så mycket man vill göra och borde göra oftare. Mitt mål var att komma ut och ta en PW innan tvättiden idag, men så blev det inte. Efter tvätten åt vi, efter maten öste regnet ner. Hoppade på cykeln till TEMPO och köpte chips, (bra). Åt tills jag blev väldigt proppis & hejjade på att Sverige skulle vinna guld. Sen fick jag nog; inget regn och jag höll tummarna på att det skulle hålla sig borta hela rundan & jag hade SÅN tur!! Närmare 7 km fick jag ihop idag & när jag var färdig pussades jag med min polle <3 Vilken guldklimp han är, och lika glad blir han varje gång han ser mig & jag varje gång jag ser honom. Bra avslut på en fin helg. I morgon är det Måndag om någon missat det? 5 jobbdagar, sen heeeeelg igen :D Pyss


Bra Morgon

Vaknade för en stund sen... Låg kvar och mysade med mina fina i sängen - den ena tröttare än den andra!!! ;) haha! Kollar Nyhetsmorgon & dricker kaffe nu. Laddar för några timmar i tvättstugan, det kan behövas med tanke på att vi inte har några rena underkläder eller strumpor!! Bye so long :)


(Y)

Tog mig en sväng i regnrusket igår. Herregud, jag va som ett dyblött paraply, typ. Men skönt va det att röra på semesterkroppen, hehe. Ännu skönare när jag stog i en varm dusch efteråt. /S


To do

När jag kommer hem från dagens jobbpass ska jag inviga denna nya app!


Tröttnade på blekt hår

Igår köpte jag två färgpaket till mitt hår och färgade över mina slingor och enorma utväxt. Det va behövligt. Såg ju lixom trasigt och ovårdat ut. Skönt tycker jag. /S.


Pengar är till för att spenderas!

Va lite deprimerad efter vårat besök på IKEA i fredags med tanke på att vi handlade för ett antal lappar. Men vafan, rubriken stämmer! Och vi fick med oss massor finfina saker! :D Här har ni vårat nya hem som börjar bli mysis! Men än har vi lite kvar ;) /S.


Vad är det för fel på blogg.se appen?

??


Jag ska bli bättre...

... På att blogga! Men har verkligen inte haft tid. Ska bättra mig nu när höstmörkret snart smyger på, fast än är det allt lite sommar kvar får vi hoppas ;) /S.


RSS 2.0