Inget Desperate!

Fan oxå. Det var tydligen inget Desperate idag! Åhhh, sur jag blev. Därför ska jag gå & lägga mig nu. Hejdå!!!!

Lejon Lennartsson

-

Spinning!!

Tjena..

Idag drog jag fingrarna ur äschlet och hängde med Amanda och Spinnade! Fyfan så skönt det var. Nu har jag ett spinningkort fram till nyår, & sen ska jag köpa för ett halvår tror jag.. Denna vecka har vi bokat in i morgon på förmiddagen, torsdag kväll & söndag eftermiddag!! Lite duktiga tjejer ;)


I morgon har vi julbord i skolan. Vilket innebär att vi jobbar kväll! Och vi i serveringen har turen att börja klockan fyra!! Så vad ska jag hitta på fram tills dess? Förutom att spinna & sola? ;p Hmm..


Ohh, om 10 minuter börjar Desperate!! Alltid liiiiika braaa..
Hejhej

Lite party..









Det var lite bilder sen i fredags.. Det var planerat en kväll hos Carro & Ponta med spel, umgänge & (utan alkohol för min del), men det ändrades & jag fick i mig några glas, vilket slutade nere på harrys. Men ångrar det inte en sekund, riktigt skoj! :)

CORNELIA JOHANSSON

Hahah, bra att du är uppmärksam!! Jag menade ju självklart 29 NOVEMBER i förr förra inlägget, taaaaaack :D Men just nu orkar jag inte ändra, det får stå kvar såååå!!

Dags att...

... färga håret igen!! Börjar se rätt tråkigt ut nu ;p



-                

Någon av dessa tre nyanserna! Det vanliga då alltså, brukar bli sååå :)

29 oktober

Heeeeeeeeeeeej!!
Nu var det några dagar sen jag skrev här igen.. Har inte suttit vid datorn sen i torsdags i princip. Jag har varit med Simon såklart, vi får passa på medans vi kan. För nu är han iväg och jobbar igen! Men det går fort till torsdag hoppas jag :):)

Såå vad händer denna vecka då? Mer än att det snöar nått så in i helvete rent ut sagt, vad snö det har kommit nu :o Men lite mysigt är det faktist ändå! I morgon kväll ska jag & Mandi spinna förresten, fyfan så skönt. Känns som det var evigheter sen jag rörde på mig, förrutom promenader och så då. Om jag gillar det ska jag köpa ett kort & börja träna på det istället!

Tröstshoppa

Nu är jag hemma från skolan igen. Haha, det blev ingen lång dag. Men torsdagar brukar vara så. Brukar i och för sig vara kvar med mina kompisar ett tag, men jag orkar verkligen inte idag. Är så snorig & hängig. Det blir alltså en lugn dag, inget jobb & ingen spinning. Måste bli frisk & kry innan jag kan ge mig på det, hur mycket jag än vill. Kikade där emot in på JC & Cubus en sväng innan jag åkte hem. Båda hade rea. Så fick med mig fyra plagg hem!! ;p Lite roligt faktist!

Som det ser ut nu blir det ingen fesst i helgen för min del. Kommer inte orka om jag mår såhär! Får se vad som händer :):)

Pussssss

Sjuk

Idag går jag endast till skolan för att få det muntliga nationella i svenskan överstökat. Min hals gör apont & näsan rinner, fan så drygt att vara förkyld. Hem och dricka te seeeeen!!

Hejdå, ha en bra dag


Ny träningsmetod?

Hej alla glada!!
Vad förkyld jag har gått & blivit. Fan oxå! Jag som hade tänkt att prova på Spinning i morgon med Amanda & Emma! Jag har lixom ingen energi till att träna det jag gör nu, det är inte roligt längre. Så kanske borde byta till Spinnig? Har faktist tränat det innan, men jag fortsatte visst inte.. Kan varit för att jag inte hade ett kort då, utan betalade för varje gång, smarto haha! Aaa, vi får se hur jag gör i morgon. Skulle vara jätte skönt att köra gärnet en timme eller vad det är, bränna fett!!

Annars är allt kanoners! Har nationellt muntligt i svenska i morgon, yeah va roligt ;) Sitter & övar endel nu faktist, måååste verkligen kunna det ;p

Aaaa, så är det!! Ska se till att göra någon nytta, för det kan jag inte påstå att jag gjort än..

Står inte ut!

Neee, vad jag har tråkigt för tillfället. Riktigt jäkla uttråkad! Sitter jag framför tv;n så har jag med tråkigt, vad är detta? Haha! Ne, nu ska jag försöka koppla av faktist! Försöööööööööka ja!!
Och i morgon blir det ingen skola för mig. Första lektionen är inställd, den andra är projketarbete och vi ska baka. Men pernilla är sjuk, så jag bangar och stannar hemma istället! Lat, eh ja. Men känner att i morgon är det tillåtet att vara det!

Natti ♥

Monday

Heeeeeeeej :)

Måndag igeeeeeen, vart tar veckorna vägen? Det går ju så fooort! Men jäklar vad jag gillar det!! För jag längtar något sjukt till våren, sommar, värme, balen, studentkryssning, studentvecka & STUDENTEN!! Och där emellan lär det hända massa mer roligt :) Hihi! Inget kan bli tråkigt när man har de bästa kompisarna, bästa familjen & bäääästa pojkvännen!!

Idag gjorde jag soppa när jag kom hem. Fasiken så gott det är! Grönsakssoppa; mummms!
Hepp, ska väl dra mig utåt & gå en sväng. Kan behövas känner jag. Skönt är det med :):)
Hörs senare!

Mikrofonkåt



Fyfan vilken bra verision av denna låt! Hon gör det ju lätt bättre än Petter själv (Y)

Torsdagsmys

Sitter här och segar. Väntar på att Simon ska komma till mig :D:D Hihih!
Vi ska äta mat, gottis & myyyysa massor!! Det är Torsdagar till för nu mera ;p

Ja, ville väl bara säga det ;P Bye..



Oups...



... efter mycket om och men klickade jag hem de här skorna!








Detta är ju med snyggt!! Hoppas min ekonomi säger att detta är okej att skicka efter snaaart!

Love the way you lie


Rihanna Love The Way You Lie - Part 2 [LYRICS on Screen ]
Uploaded by Officiel-Club. - See the latest featured music videos.

(Y)

...

Hej igen!!

Har varit hos pappa en sväng idag. Vi åt mat, jag blev klippt & det kollades fotboll. Hehe!
Nu sitter jag här och har inget att göra. Eller egentligen massor. Som till exempel.. städa mitt rum, återigen ;) Hur lyckas jag.. Vet inte!! ;p Men det borde iallafall göras..

Jajaj, kanske ska hoppa iväg då!
Ciaoooooo

<3


Kan man sakna en människa såhär mycket som jag gör?
Jo, tydligen så kan man det!

Längtar tills i morgon ♥
Pusssss





Promenixx!!

Har varit ute på en långpromenad med Cebban nu. Jag ska verkligen göra det oftare, det är riktigt skönt. I morgon har vi nationellt prov i svenska, får ångest när jag tänker på det. Men det får gå som det gå. Jag vill bara ha jullov nu och lägga allt som har med skolan bakom mig i några veckor. Julen är mysig, som jag längtar!! :)

Nu ska jag tända lite ljus & ringa Simon meeed!
Pusssss, hörs kanske sen. Får inte missa DESPERATE vid nio bara ;);)



Morgonpigg?

Ne fyfan.. Jag hade gett vad som helst för att få ligga kvar i sängen idag, så jäkla skönt. Men nejdå, hoppade upp efter ett par ringningar på telefonen. Var ute och hämtade tidningen förrut, burrr.. Jag vill inte gå ut idag, fryyyyser!




Femtonde



Hej där!

Måndag.. Ny vecka igeeeeeeen! Jag hade tänkt att ta tag i mig själv och börja träna denna vecka. Men ne, det kom något i vägen.. Vad? MIGRÄNHELVETE!!! Fyfan.. Men tog mig en Eezetablett och sov i en eller två timmar. Sen kändes det lite bättre iallafall men har varit seg hela kvällen nu istället. Så det fick bli lugnt idag, igen.. Haha! Har haft tre små tjejer hemma på fika här idag efter skolan. Jolla, Denise & Pernilla. Himla trevligt faktist. Fanns mycket att prata och disskutera om, hehe.


Jaja, jag sitter och kollar på massa saker jag vill köpa. Och listan verkar inte bli kort, ovanligt. Det var jäkligt länge sen jag klickade hem något från internet, men utan pengar kanske jag borde strunta i det..? Hmm...

Jaja, det märks om jag kan hålla fingrarna i styr eller inte.

Godnatt, eller?

Farsdag

Jajjemän, idag är det Farsdag! Vilken innebär middag här och middag där. Först hos min pappa & sen vidare till simons pappa. Ojoj, vad vi kommer vara mätta ikväll. Hehe! :):):)
Det var kanske bara det jag hade att säga!

Pusssiss


Lördagsstyr

Hallå!!

Medans Simon är och spelar Innebandy passade jag på att gå en långpromenad. Runt Borg blev det denna gång, riktigt skönt faktist! Ska bege mig iväg och hämta upp honom nu. Vi ska sola & spela bowling :):) Ikväll kör vi på myskväll igen, hihih..

Hej på er

heheh

Förrut var jag inne på min "gamla" dator, eller rättare trasiga dator. Den fungerar lite när den väl känner för det, hehe. Då var jag på gång att ladda upp bilder här på bloggen sen i sommras som jag inte lagt upp innan. Men datorn la bara av när jag var i full gång med uppladdningen, så icke det blev inget. Och de bilderna finns bara på den datorn, så får vänta till någon dag jag har turen på min sida!!



Ne, jag orkar inte sitta här med. Ska krypa ner i min säng, nybäddat & fräscht! :):):)
Natti!!


I could stay awake just to hear you breathing ...

Watch you smile while you are sleeping,
While you're far away and dreaming,
I could spend my life in this sweet surrender,
I could stay lost in this moment forever,
When every moment spent with you is a moment I treasure

...

... hello guys!!



Det fick jag för det ja. Bara för att jag sa att jag såg fram emot denna dag, så fick jag migrän & var tvungen att stanna hem, jäkla skit. Men tur att vi har kvällsöppet en gång till, men det blir inte framåt våren. Så idag har det inte blivit mycket gjort. Jag sov hela förmiddagen och har vilat/halvsovit nu på eftermiddagen. Det känns bättre i huvudet nu men har inte orken att gå till skolan faktist, känner mig hängig även att jag är rastlös som fan. Så föttut städade jag mitt rum, jäklar vad skitit & stökit det var. Hur lyckas jag egentligen? Jaja..

Redan Torsdag i morgon. Kort dag i skolan eller ska jag vara snäll och följa med Ella till vvik..? Jag borde verkligen inte missa mer lektioner, men vafan.. Eller? Hmm, måste tänka lite!!

Utomlans?

Förresten.. är så jäkla sugen på en vecka utlandssemester, för Simon & mig. Bara sola bada, slappa, äta o dricka gott & bara ha det bra. Inte just nu, men framåt våren? Skulle sitta som en smäck!! Jag kollar faktist runt endel, och det finns så himla mycket fina ställen till inte allt för höga priser, kanske borde nappa på något?



Kanske Kroatien..?



... eller Cypern?


Tåls att tänka på ;)



Dagen utan en seriös rubrik ;)

Hej! Idag har det varit lugnt. Busade till det och åkte till skolan till min andra & sista lektionen. Men den är i princip "valfri" så vi sket i det och gick till Shalom för att käka. Jäklar vilket place, utan tvekan bästa pizzerian i stan. Men jag åt tacobuffén, mums ;)

Ikväll har jag varit ute och gått. Och nu sett Despe, love it!
Hade tänkt att hoppa ner i sängen. MEN skulle egentligen kunna göra någon nytta med tanke på att vi börjar vid 2 i morgon. Ja, konstigt va? Att börja klockan två, mitt på dagen. Men går till 10 i morgonkväll. Har öppet i restaurangen nämligen, that's it! Men det ska bli riktigt kul ändå, något nytt! :):)

Näe, time to go. Maybe?

Helloo

Tisdagen är här. Men jag är inte där jag borde vara, hehe. Åker till skolan sen istället! :)
Japppps, heeeeeeeeeeeeeeeejdåå!!!

Great Monday!

Heeeeej :D

Dagen börjades segt och jag kände verkligen inte för någonting egentligen, men kilade iväg till skolan ändå. Och nu i eftermiddag har jag tillbringat tiden med Fredrika och oh my god va länge sen det va. Det måste vara mer än ett halvår sen vi var tillsammans bara hon & jag. Vi har lekt med hennes syskonbarn Tindra, fikat kladdis, pratat om allt vi har missat & även kollat bowling. Jäklar vad bra det kändes! Det var så länge sen & allt var trots allt precis som förrut, underbart! :):)

Japp, det var min dag i stora drag! Nu känner jag mig helt slut. Huvudvärken börjar komma smygandes. Ska ta mig två tabletter & göra allt det där man gör innan sängen kallar. Fasiken att jag missade paradise förrut, och ännu mer fasiken att reprisen är 00:30, så länge orkar jag inte ligga vaken? Nej va, sova är bättre - tyvärr själv, men efter massa mys de senaste dygnen så lever jag vidare på det tills Torsdag!

Vi säger så, Godnatt alla!



Gamla, gamla bilder - men ändå så nära. Känns som igår, yeaah!

-

Har det bästa hon någonsin skulle kunna önska sig ♥

Lördag

Hallelåja! :)

Redan lördag..? Allting går så fort. Snart är helgen slut, lovet slut och en ny skolvecka börjar. Orkar jag? Tveksamt! Är iallafall hemma nu. Simon skulle spela innebandy vid ett så drog hem samtidigt, tänkte börja kolla igenom vad jag ska ha på mig ikväll, så jag inte får panik sen, det brukar ju kunna bli så annars, haha. Det är som sagt fesst ikväll, men för min del blir det rätt lugnt, I think! Efter helgen som var för två veckor sen känner jag att jag borde tagga ner lite, hehe. Japp, så är det!

Ska börja med att hoppa in i duschen! :):)
Höres kanske senare, innan jag drar mig mot Mathilda.
Haaaaj

Friday!

Tjoho Everybody :):):):)

Sitter hemma hos min snygging, han kilade precis iväg till tandläkaren. Så jag ska se till att ha frulle klart tills han är tillbaka.

Ja, annars händer det inte allt för mycket? Ska va med Simon i helgen, alltid myspys efter att ha varit utan honom hela veckan =)

Näee, dags att hoppa upp och fixa fram frukost! :D
Skriver kanske något senare!
Hej svejjjjjssss

........

Åhh, jag får snart utbrått på datorn. Är det tillåtet att det ska gå såhär sakta? Kasta ut den genom fönstret är en idé eller fixa iordning min bärbara så jag kan sitta vid den istället? Alternativ två låter bäst ;)

Har iallafall jobbat nu ikväll. Känns riktigt bra efteråt när man kommer hem. Har hoppat i min rosa mysdräkt. Ska lägga mig i sängen nu & kolla Paradise Reprisen ;P heheh..

I morgon är det Torsdag! Ska ner till stan vid halv tolv tiden, sen hem en stund. Ska träffa Pernilla, Denise & Joline på eftermiddagen. Hihih! Och självklart pussas med Simon när han kommer hem =)

Näe, sängen lockar.
Natti!

Onsdag & Jobb!

Japp, ska dra mig mot jobbet om några minuter. Jobba 16:30-21:00 idag! Yehaaaa ;) Men det blir allt lite moneys, och det kan jag behöva! Hehe.. Hörs ikväll!

Ciao

Sara pratar gojja..

Jahopp, då va Desperate slut för denna vecka. Fasiken så bra det är alltså, det är som att gå in i en annan värld för en timme och bara följa med. Haha, vad töntigt det lät men så känns det ;)

Jag är jätte uttråkad nu. Ska väl hoppa ner i sängen & glo på något innan jag somnar in.




Min goooosiiiga rosa mysdräkt, jag lever i den numera :):):)

Godnatt!

Bilder från Huvudstaden!











Jajjemän, där trillade det in endel bilder från helgen. Titta & njuta, för det gör jag! Underbar helg ♥

Snart ska jag bänka mig framför tv;n för att se Desperate, eventuellt skriver jag något när det är slut.
Hej på sig!

Hoho, Måååååååndag!

Godermorgon, kom precis hem från min boyfriend. Ville inte gå upp idag, men gjorde det ändå ;) Det är ju lov, det måste man ta vara på!

Har haft en kanonhelg i Stockholm med Simon! Slänger upp lite bilder ikväll eller i morgon. Idag drar vi mot nya mål, men denna gång mot Linköping & med några av mina vänner istället! :) Hihih..
Måste hoppa in i duschen!

Haaaj

RSS 2.0