30 september

Hejhallå!

Kom hem för en liten stund sen. Har tränat, blev riktigt stolt över mig själv att jag gjorde det,
helt själv idag. Då brukar det bli lite halvdant men jag körde gärnet! Höhöh.. Har precis duschat och jag ska börja styra lite här.. Städa! Mamma är iväg på kryssning och kommer hem i morgon så har hand om huset. Och idag är det Torsdag, en utan de dagarna i veckan jag är som lyckligast! Får träffa världens finaste kille igen :) Vi ska laga mat tillsammans och bara mysa. Pepparbiff, peppar/whiskeysås, kroketter & vitlöksbröd. Det kan vara det godasssste!

Nepps, dags att sätta fart. Hihih!

Ringar






Har länge letat efter ringar, och velat fram och tillbaka vilka jag vill ha.. men nu bestämde jag mig & klickade hem dem över!





Dessa ska jag även köpa längre fram, de var slut på lager för tillfället. Synd Söra! :)

Hallå alla glada!

Har tränat med Kajsa. Nu ska jag duscha & få i mig lite käk.
Börjar jobba vid 17 & jobbar till 21. Yeah!
Höres.
Heeeeeejd
ååee














L E D I G

Idag är jag som sagt leeeeeeeeeeedig från skolan. Vilken tur jag har ;) Sov till halv elva, har precis käkat en underbar frulle & ska tagga för träning. Kajsa kommer och hämtar mig kvart i ett - då jävlar!!! Vi har varit duktiga denna vecka, hållit i varje dag än så länge, även att det bara är onsdag men ändå.. Ska köra fram till fredag, sen vila lördag & söndag! :)

Yepp, så äre.
Igår var jag på teater med farmor, farfar & min faster Ann. Pappa hade genrep på björkbacken! Sköj vare, riktigt duktiga :D

Nej, nu ska jag kila. Hörs senare!
Haaaaaaj

Fan...

... här har jag suttit och letat massa bra musik OCH hittat jävligt bra musik. Men tro fan att skiv helvetet inte funkar! Åhh, jag och teknik? Nej, nu ger jag fan upp!

ÄR LEDIG FRÅN SKOLAN I MORGON, och det är nog tur. Jag är trött och ska sova tills jag vaknar. Sen träna & troligtvis äta en himla SEN frulle efter det!!!

Godnatttt

pics

... har inget roligt att skriva så får bli lite bilder istället!













lite bilder från fredagens party... ;p

_______________________________________________________










Haha! japp, vi red som sagt i söndags ;) några bilder iallafall!


27 september

Godkväller!
Måndag kväll och jag har hunnit med skolan, träning, käkat & sovit. Vaknade vid åtta, precis när idol började - tajming ;) Men har inte kollat såå mycket, städade upp mitt rum & sen blev jag sittandes här, braaaaaaa Sara!

Yepp, så äre. Haha, var i stallet & red med Simon & hans lillasyster Amanda igår. Jäklar så kul det var, att både rida & kolla på. Har endel bilder, men orkar inte lägga upp just nu. De bjuder jag på en annan dag ;);)
Åkte även till vvik igårkväll och kollade på bio, "I rymden finns inga känslor" blev det. Den var mycket bättre än förväntat, men ändå konstig. En konstig bra film helt enkelt! =) Myspys iallafall!

Nej, nu ska jag göra mig iordning för sängen och sen lägga mig. Träna ett morgonpass i morgon, bäst att komma i säng! Nattinatti


...

Kvällen igår blev galen, jäklar så kul det var!! Men ikväll blir det lugnt. Ska mysa med simon & äta massa gott!
Åkte till Linköping idag med, heheh... Jag, simon & tre av hans små vänner, skojigt =) Köpte skor & fick världens gosigaste halsduk av Simon ♥
Nej, nu ropas det här! Ska kila ;)
Pussssssssssssss

TORSDAG :D

Yepp, då var det torsdag igen, äntligen! ;) Får träffa Simon efter jag slutat jobba vid 9, för de fick jobba över lite idag, så hinner inte innan.
Jaa, vad finns det mer att säga? Drar till Linköping i morgon vid halv nio, nio tiden för att shoppa!!!!! :D Jag och simon skulle dit från börjar, men ella hänger på oxå. Kanske även Pernilla :) Hehehe!

Ska kila, pusshajs!

Tjohej...

... har jobbat klart! Känner mig rätt död faktist, har inte gjort så mycket på jobbet men att bara sitta och va trevligt tar på krafterna, hahah! Sara makes money ;)

Nej, jag ska nog inte babbla mer ikväll. Bättre att sööööva! Kajsa brummar utanför vid 05:20, shiiit måste sova då kanske!
Natti :)

Hurtigt..

Sådär ja, träningen avklarad. Känns som en sten föll från hjärtat, så jäkla skönt var det! En halvmil gjord igen.. Yihaaa :p Ska duscha, äta & städa nu innan jobbet drar igång vid 4.
Hejhej :)

Bulgan...

... sitter & kollar igenom alla bilder från Bulgarien & fasiken vad jag saknar det. Sol, bad, strandhäng, varma utekvällar, galna fesssster med dans på bardiskar och blaha blaha...
















STUDIEDAG!

Idag har vi studiedag & fyfasen vad skönt. Även att jag inte ska göra något speciellt så är det så skönt att bara få vara hemma och inte göra någonting alls. Vaknade för en timme sen ungefär, typisk att vakna så tidigt när man väl får sova ut, men men. Har iallfall käkat frukost nu & ska vänta någon timme & sen dra ner för att träna! Ska vänta in Kajsa bara, tror hon skulle med ;p
Jobba 16-21 idag med, yeaaaaah!

Nu ska jag slöa i sängen ett tag.
Ciao

Ny vecka...

... igen! Idag har det varit en låååååååååång dag. Skola till tio i fyra & vid fyra började jag jobba. 16-21 vart det idag! Likaså i morgon.. Skillnaden är bara att jag är ledig från skolan i morgon, STUDIEDAG!!!! Lite skööönt! Ska nog sova ut, sen träna när jag vaknar och bla bla bla.. Sen är dagen nästa slut igen.. Hmm!

Längtar till helgen.. först & främst till torsdag, vad händer då? Alla vet nog det nu! JOO, Simon kommer hem! ;p Fredag styrs det mot Lkpg & sen fest på kvällen hos Mandy! ;) Och kanske fessst på Lördag, om det orkas med, will se! :)

Nej, jag fryser. Ska hoppa ner i sängen, sjäääälv :(
Godnatttttttttttttttttttttttttttt

...

Jag vet att denna kväll kommer bli hundra gånger bättre än gårdagen.
Ska äta gott & mysa med Simon! Åker dit nu ♥ Bye!

Fredag...

... yepp, det är precis va det är idag. Och det var länge sen en Fredag kändes såhär usel som denna. Ska redan gå och lägga mig, ska i och för sig upp vid 6 i morgon. Om inte innan? Börjar jobba vid sju, men funderar på att åka och träna innan. Konstig jag är som tänker göra det en lördag, men kan lika gärna göra det än att sova..

Ja, sova va det va?
Godnatttttttttt

Thursday

Heeeeeeeeeeeeeeej Torsdag!

Vad fort veckan har gått, i morgon är det redan helg. Underbart! Ska jobba ikväll mellan 17-21. Men innan det ska jag laga mat tills simon kommer hem vid halv 4-4 tiden ;p Sååå.. Vad ska jag hitta på nu då? S T Ä D A ! Det är jag världsbäst på, med tanke på att jag är världsbäst på att skita ner så är det bra att jag kan städa upp imellanåt med. Slarv & spill maja Sara! =) 

Annars händer det nog inte alltför mycket denna helg. Jobba på lördag morgon. Blir en lugn helg med massa mys & det kan slå allt! :)
Pusss!



Cirkus!

Hoho alla!

Är helt slut, även att jag bara suttit still i typ två timmar. Har varit på Cirkus med Simons familj, utan Simon för han är i Motala & jobbar, haha! ;) Men det var sköj, jag älskar cirkusar :D Men känner mig helt död nu, ska tvätta mig & sånt där styr nu, sen hoppa ner i sängen & soooova! =)

Nej, dags att kila kanske? Det är en dag i morgon med, Torsdag, vilket betyder att Simon kommer hem.. ♥
Godnatt ja!

Är sjukt trött på skolan!!!!

Japp, det är det enda jag har att säga tyyyp, jag blir på dåligt humör så fort jag tänker på skolan.
Så ska ringa min pojkvän & bli glad istället ♥

Hejhej!

Sådär ja..
Det gick bra att orka upp till träningen, men sen efter jag duschat & käkat frulle somnade jag om och försov mig till skolan. Syyyyynd Saaaaaara! Så hann inte ens med att gå på mina enstaka TVÅ lektioner som var idag. Heheh! Kollade på tjejerna när de åt pizza istället & sen tog jag en TE med Ella! :)

Nu sitter jag hemma & glor. Ska pysa ner i sängen under mitt täcke & kolla tv. Vädret vill ju inget annat!
Hejhejhejhej

Flytt?!

Jahopp, då var det Måndag igen. Visserligen är denna dagen snart slut & då är det Tisdag i morgon, känns som denna vecka kommer gå lika snabbt som förra. Snart står vi väl på trappan på skolan & sjunger att vi har tagit studenten!!!! Lite jag längtar =) Och efter det ska jag dra här ifrån, lämnar Vimmerby för att flytta till något större, bättre & ett ställe där jag kan trivas mer än vad jag gör här. Har faktist skrivit upp mig i en bostadskö för lägenheter i Göteborg och bla bla bla.. Bäst att ta tag i det där, det lär ju ta ett tag innan något dyker upp & då är jag ute i god tid med tanke på att det är 9 månader kvar tills skolan slutar, gaaah! Hoppas det dyker upp något framöver iallafall, men vi får se :)
Jajajaj, nog om det. Känns gött iaf! ;p

Ska städa mitt rum & sen lägga mig i sängen vid åtta & bara glo på tv tills jag somnar. Klockan ringer vid fem så är det dags för träning i morgon igen, kajsa & jag har verkligen fått rutin på det här nu ;)

Hajhaj så länge =)

Lördag 11 september!

Hallå, redan 11 september. Idag är det 9 år sen flygplanen åkte in i World Trade Center, usch.
Men det var inte riktigt det jag skulle säga. Tänkte mer säga att ikväll är det fessst för Denise som gäller & jag är taggad.
Hoppade upp vid tjugo i sju i morse, lite segt. Men nu efteråt var det värt det faktist. Tjänade lite pengar ändå & det kan behövas för mig just nu.
Heheh.. Jahopp! Min fina pojkvän har åkt till Mantorp för att kolla trav, fasiken att jag inte kunde hänga med, hade varit kul annars. Men festen börjar vid sju, så hade inte hunnit, får bli en annan gång :)

Nu ska jag städa & kolla efter kläder. Kommer få panik sen annars när jag inte hittar något att ha på mig.
Hejhej så länge! =)

Ruggigt

Nu är det kväller & jag ska fortsätta min kväll i sängen. Har sovit/vilat hela eftermiddagen. Gick upp när det var dags för mat, sen la jag mig igen. Lite seg tjej! Men ibland får man lov att vara det med va ;p

I morgon är det torsdag & detta som gäller; Träna - Skola - Fika med Ella - Jobba - Träffa simon

Godernatter! Borsta tänderna & höppa i säng.

Ska vara en latmask resten av dagen!

Nu är jag hemma från skolan igen. Har inte varit den mest ansträngande dagen direkt, men intressant. De olika partierna har varit & pratat & framfört vad just deras parti står för. Jag trodde inte jag skulle tycka det var så pass spännande som det faktist var. Med skitstövlar som sverigedemokraterna & nationaldemokraterna där blev det endel diskussioner &  jag hoppas inte att deras partier kommer någonstans med tanke på vad de har för åsikter. Nog om det!

Jag ska ta en bapelsin & sen lägga mig framför tv;n! För idag ska jag inte göra ett skit. Jag har redan gjort mitt! :)

Pyssss


Halvmilen gjord..

Mörrn!

Klockan ringde 05:05. Men ingen Kajsa dök upp idag, undra vart hon tagit vägen?.. Men jag drog visst & tränade ändå, så nu är halvmilen gjord även idag! =)
Precis duschat & ska äta frulle nu! Sen göra mig redo för en dag i skolan.. UTAN NÅGRA LEKTIONER! Har valdag idag, lite slappt.. ;p

Nej, bäst att kila, är hungrig!
Byyyyeeee

Hallå i stugan...



... fan vad kallt det börjar bli ute, verkligen höst. Känns inte riktigt okej! Eller jo kanske förresten, då kan man mysa inne med tända ljus framför tv;n hela dagen utan dåligt samvete! =) Alltid något posetivt, haha.
Idag har jag varit med Kajsa, Maria & Pernilla. Men till sist blev det bara jag och pernilla kvar när de andra drog på speedway. Och nu är jag själv, ska kolla idol & mysa framför tv;n, seeeee det är höst! ;) Heheh..

Tog skolfoto idag, hmm.. Blev jätte fint, eller nje va! Jajaja :)
Hopp, så var det med det ja! Inget mer att säga här kanske?



den finaste ♥

Kväller...

... Jajjemänsan, då vart det Måndagkväll med, vad fort det går. Men jag har inte gjort alltför mycket idag, eller? Städat lite, slängt endel kläder & skor. Men har endel kvar som jag måste fundera på om jag ens vill ha kvar ;o Heheh.
Kände mig bättre framåt eftermiddagen så tog en promenad med Ceb. Hahah, han fångade massa stenar som vanligt, roligt han har åt det där.

Jajaj, har duschat & sådär nu iallafall, tänkte bädda nytt i sängen, så blir det riktigt fräscht & gött att krypa ner i bädden!
I morgon ska Kajsa & jag träna. 05:20 står hon beredd här utanför ;) Underbart!

Nej, kanske dags att göra & inte bara skriva!

Hejhej så länge ;p

Måndag

Sådär ja, då var det måndag igen & jag är sjuk. Bra start på veckan, no no! Orkar verkligen inte. Är så tråkigt att bara ligga hemma. Men ska försöka röjja på mitt rum, kasta ut gamla kläder & in med de nya som ännu inte fått tagit plats i garderoben :p Heheh. Yes, det var kanske bara det jag skulle säga =)

Hoppas att veckan går snabbt, orkar för det första inte med skolan.. redan skoltrött ;/ Hmmm..

Kommer kanske skrivas endel här idag, med tanke på att jag kommer vara rastlös, får inte göra något anstängande heller. Blöööö.
Hejhej så länge.

Hoho..

Det är Onsdag, och i morgon torsdag vilket innebär att Simon kommer hem. Jag längtar lika mycket varje vecka!! Hihi :)

Men än så länge är jag själv & idag ska jag jobba, 17-21. Tänkte sova nån eller några timmar innan jag börjar. Dags att höppa ner i bädden då ja!
Hej så länge =)

...




RSS 2.0